Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

18 nya filmer från 2019 för den ultimata filmkvällen i sommar

18 jul, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Det är semester, det är sommarlov – det är hög tid för en riktig filmkväll!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Ska du ha en filmkväll med dina vänner i sommar? Undvik att fastna i evighetsscrollen på Netflix och kika i stället på vår lista med nya filmer från 2019.

Skräckfilmer, actionrullar och draman – här är 18 tips för den ultimata filmkvällen!

18 nya filmer från 2019 att se i sommar

Aladdin 

Familjefilm

Handling: En nyinspelning av Disney’s barndomsfavorit om den fattige pojken Aladdin, som möter den vackra prinsessan Jasmine.

Aniara

Sci-Fi/Svenskt

Handling: Besättningen på rymdskeppet Aniara sätter kurs mot Mars för att starta ett nytt liv efter att planeten Jorden blivit obeboelig.

Annabelle Comes Home

Skräck

Handling: När paret Ed och Lorraine Warren åker på semester väcks en obehaglig docka till liv i deras källare. Japp – Annabelle är tillbaka.

Booksmart

Komedi

Handling: Mönstereleverna Amy och Molly inser att de inte gjort annat än att plugga och bestämmer sig för att festa som aldrig förr. Regisserad av Olivia Wilde. Kritikerrosad!

En bild på skådespelarna i filmen Booksmart.
Booksmart är skådespelerskan Olivia Wildes regidebut.

Birds of Passage

Drama

Handling: Colombia, 1970-tal. En familj som tillhör urbefolkningen ger sig in i marijuanabranschen, ett farligt beslut som kommer att förändra allt.

Annons

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Drama/Crime

Handling: Den ensamstående mamman Liz lever tillsammans med seriemördaren Ted Bundy, men vägrar tro på brottsanklagelserna mot honom. Med Zac Efron och Lily Collins.

Godzilla II: King of the Monsters

Action/Äventyr

Handling: Mänskligheten ställs inför det största hotet någonsin när vidunderliga monster plötsligt dyker upp.

Her Smell

Drama/Musik

Handling: En självdestruktiv sångerska i ett punkband kämpar för att hålla sig nykter, samtidigt som hon förlorat inspirationen till att skapa ny musik. Med The Handmaid’s Tale-stjärnan Elisabeth Moss.

Lejonkungen

Familjefilm

Handling: Den tecknade klassikern om lejonet Simba i en ny, påkostad spelfilm. Med bland andra Beyoncé, Donald Glover och Seth Rogen.

Midsommar

Skräck

Handling: Ett amerikanskt par reser till en isolerad svensk by för att fira midsommar, där betydligt mer än nubbe och sill står på menyn.

En bild från skräckfilmen Midsommar.
Skräckfilmen Midsommar utspelar sig i en avlägsen, isolerad by i Sverige.

Rocketman 

Musik

Handling: Elton John är en av världens mest framgångsrika artister, men framgången krävde nästans hans liv. Det här är den sanna historien om en karriär som kantats av droger, missbruk och skandaler.

Annons

The Beach Bum 

Komedi

Handling: Hippiefiguren Moondog lever för att ta droger och festa, men är det inte dags att lägga ner snart? Han börjar ju faktiskt bli rätt gammal. Med Matthew McConaughey.

The Hole in the Ground 

Skräck

Handling: När Sarah flyttar ut på landet med sin lille son dröjer det inte länge innan skrämmande saker börjar hända. Läskigt barn-garanti!

The Perfection 

Skräck

Handling: Cellisten Charlotte skyr inga medel för att åter bli den stora favoriten på sin musikakademi. Med GIRLS-skådespelerskan Allison Williams.

En bild från skräckfilmen The Perfection med Allison Williams.
Allison Williams, känd från GIRLS, har huvudrollen i The Perfection.

The Souvenir

Drama/Romantik

Handling: En ung kvinnlig filmstudent och en äldre karismatisk man förälskar sig i varandra, men relationen blir snabbt komplicerad.

Annons

Transit

Drama

Handling: En desperat man stjäl en död författares identitet för att fly från Nazityskland och träffar då hans sörjande änka.

Under the Silver Lake

Drama/Crime/Komedi

Handling: Nollan Sam upplever ett magiskt möte med en vacker nyinflyttad granne, som plötsligt försvinner. När han bestämmer sig för att hitta henne kastas han in i ett märkligt mordmysterium. Kritikerrosad!

Us

Skräck 

Handling: Obehagliga figurer börjar förfölja familjen Wilson under deras strandsemester. Vad vill de egentligen? Och varför ser de exakt ut som dem själva?

Läs mer:

15 nya tv-serier för sommarens regniga dagar

21 nya filmer och serier som är baserade på verkliga händelser

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons