Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

16 kändisar i mysiga höstoutfits

17 nov, 2021 
AvLouise Berglund
Kändisar höstoutfits 2021
Zendaya dricker kaffe, Ariana Grande har handlat munkar och bästisarna Kendall Jenner och Hailey Bieber är på söndagsmiddag. De amerikanska kändisarna ägnar sig helt enkelt åt höstmys. Låt oss dyka ner i en kavalkad av deras mysigaste vardagsoutfits.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Höstmode 2021: Så ser säsongens största trendfärger utBrand logo
Höstmode 2021: Så ser säsongens största trendfärger ut

Hösten är här och vintern lurar runt hörnet. De tidiga solnedgångarna och mörka dagarna under det svenska vinterhalvåret är många svenskars största minus den här tiden.

Låt oss därför ignorera Sverige helt och istället fokusera på USA. Och då menar jag inte gala-kvällarna. Jag pratar istället om dagarna där emellan. Vardagsmyset. Som det faktum att Ariana Grande köper munkar till en kompis och att Tiktok-stjärnan Addison Rae är så LA man kan bli med påse från Joan on third.

Annons

Athleisure-trenden är stor efter pandemin. Tights matchas gärna med en oversized kofta. Justin Bieber är fortsatt ansiktet utåt för crocs, Miley Cyrus har omfamnat den vita t-shirten till fullo medan henne syrra, artisten Noah Cyrus, har hittat den ultimata mys-outfiten: En jedi-rock.

Här är 16 kändisar i mysiga höstoutfits:

Addison Rae

Addison Rae handlar mat

Tiktok-stjärnan Addison Rae är peak gen z och peak höstmys samtidigt i sin look utan byxor. Äkta LA-girl att matcha tofflorna med munskyddet i cerise. Självklart bär hon ett av höstens trendigare plagg: fleecetröja i pilé modell oversize. Looken fulländas med en påse från Joans on third, kändisarnas favoritställe.

Annons

Ariana Grande

Ariana Grande köper munkar

Om jeans kan klassas som ett mysplagg låter jag vara osagt. Frågan om det är ett onormalt beteende att inte byta om från jeans på sekunden man kommer hem har ju visat sig vara en vattendelare av rang på internet. Ariana Grande rockar i alla fall klassisk denim ihop med en vit mysig cardigan efter en dag i studion. Enligt uppgift från fotografen är hon utanför en kompis hem och verkar ha köpt med sig munkar från Fonuts i LA. Snäll gäst!

Annons

Hailey och Justin Bieber

Hailey och Justin Bieber

Makarna Bieber har varit på middagsdejt på Beverly Hills hotel. Glad blir man ändå över att Haileys look är samma som alla tjejer i Sverige som promenerar runt Djurgården en söndag. Vita sneakers och tubsockor till svarta tights är allas vår look just nu. Hon matchar såklart med det som blivit något av hennes signatur: solbrillor i modell retro, golden hoops och uppsatt hår. Justin Bieber är för crocs det som Jon Olsson är för Red Bull. Aldrig utan.

Annons

Selena Gomez

Selena Gomez i rosa mjukisset

Selena Gomez i en monokromatisk look fångad på bild efter en middag på Wallys i Beverly Hills. Den ljusrosa handväskan från Valentino ihop med de svarta klackarna skvallrar dock om att något firades. Svaret? Hennes kompis nya bikinikollektion. Är detta peak athleisure? Jag tror det.

Kim Kardashian

Kim Kardashian i Skims

Är Kim Kardashian drottningen av myskläder? En del av mig vill säga ja men sen tänker jag på hennes MET-klänning designad av Mugler där hon knappt kunde sitta och själv föreslog att hon skulle kissa längs sitt ena ben och låta någon av syrrorna torka benet. Till hennes försvar har hennes egna varumärke Skims en kollektion med namnet cozy. Den består enbart av plagg i ett "molnliknande tyg”, som det står på hemsidan. Hon postade nyligen denna bild på Twitter i två av plaggen. Hennes caption var såklart enbart ordet cozy.

Annons

Jennifer Lopez och Ben Affleck

Jennier Lopez och Ben Affleck

Kan det bli mer höstmys än såhär? Jag tror inte det. Bennifer hade ett äkta Top gun-moment när de pussades och kramades på flygplatsen i LA. Tydligen ska Jennifer Lopez pilot ha väntat medan hon gosade med Ben Affleck. Pussarna ska ha varit flera och kramarna lååånga. Hon i päls och han i klassisk rock. Verkligen äkta julfilms-look.

Miley Cyrus

Miley Cyrus väska

Miley Cyrus är känd för att ta ut svängarna när det kommer till outfits. Det är därför lite kul att hon under hösten valt att omfamna den klassiska vita t-shirten till fullo. Här under en shoppingtur på möbelbutiken Ben Soleimani i Hollywood. Med sig hade hon sin mamma. Men det är ingen äkta Miley-outfit utan ett statement. På LV-väskan går det inte att missa texten ”never complain, never explain”. Ett nytt motto för hösten kanske?

Annons

Noah Cyrus och Orville Peck

Noah Cyrus

Miley Cyrus syster Noah Cyrus har ändå hittat det ultimata mysplagget för hösten. Iklädd jedi-rock var hon på Disneyland i Anaheim tillsammans med den kanadensiska countrysångaren Orville Peck. De ska ha åkt den välkända bergochdalbanan Space mountain tillsammans. På Instagram beskrev hon dagen som ”the cutest day ever”.

Zendaya

Zendaya i vinterjacka

När man söker på Zendaya i bildarkivet finns i princip bara galabilder från årets höst. Antingen rockar hon röd stass på CFDA Fashion Awards eller så lyser hon på premiären av Dune i full glam. Jag fick därför gå tillbaka till förra året för att hitta henne i myskläder. Den långa dunjackan funkar som tur är även i år. Hon matchade den då med cargopants och klassiska kängor. Faktum är att bilden är tagen under en promenad med Jacob Elordi. De dejtar inte längre ska sägas! Förhoppningsvis finns jackan kvar i hennes liv inför kalla höstdagar.

Annons

Dua Lipa

Dua Lipa

Denim kan aldrig gå fel. Dua Lipa bär en vit jeansjacka över tights och och blå träningstopp. Hon matchar med ett par sköldpaddsfärgade solbrillor. Är det en chanel jag skymtar i handen? Eventuellt inte på grund av att kedjan ser ut att var av ett annat märke. Oavsett väska har hon precis gymmat tillsammans med Anwar Hadid på Gotham gym i West Village i New York.

HoYeon Jung

HoYeon Jung i Adidas-dress

Squid-game stjärnan och modellen HoYeon Jung springer precis som Zendaya på mycket galor just nu. Men efter en djupdykning i bildarkivet lyckades jag hitta henne i full Adidas-stass i Milano. Bilden är från 2018, innan hon klippte av sig håret. Om man ska vara petig är den här stassen egentligen från en spring/summer-kollektion. Men till mitt försvar så visas kollektionerna alltid i flera månader innan det faktiskt är sommar ändå.

Annons

Kendall Jenner

Kendall Jenner fall outfit

Detta ser kanske ut som en sommarlook. Men vädret i Beverly hills är ju ett annat än det svenska novembervädret. En söndag i mitten av november käkade bästisarna Kendall Jenner och Hailey Bieber en sen lunch/tidig middag på Beverly Grill. Precis som Hailey gillar Kendall retrobrillor. Hon matchade looken med en stor hårklämma. Novembergoals!

Billie Eilish

Billie Eilish på Jimmy Kimmel

I oktober gästade Billie Eilish Jimmy Kimmel live i Hollywood. Hon bar svarta byxor ihop med en mysig knit i höstens färg brun. Dessutom med skjortkrage och en slits i sidan. Håret var välfönat när hon stannade till för att hälsa på sina fans.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons