Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

15 nya tv-serier för sommarens regniga dagar

17 jul, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Euphoria, Dead to Me och Babylon Berlin får du verkligen inte missa!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Att kura ihop sig under en filt med en riktigt bra tv-serie är kanske det bästa som finns när regnet smattrar mot fönsterrutorna.

Är du på jakt efter något nytt att se i sommar? Här är 15 serier för sommarens regniga dagar – och alla de andra dagarna också, förstås.

15 nya tv-serier att se i sommar

Babylon Berlin (SVT) 

Handling: Europas mest påkostade serie någonsin utspelas i 1920-talets Berlin, en stad där korruption och dekadens frodas. När kriminalkomissarien Gereon Rath skickas dit för att lösa ett fall upptäcker han en skandal som kommer att förändra hans liv. Missa inte!

Black Monday (HBO) 

Handling: Den 19 oktober 1987 inträffade den största börskraschen i Wall Streets historia, men vad som orsakade den är fortfarande okänt. Eller? Möt gruppen som bestämde sig för att krascha världens största finansiella system!

En bild på skådespelarna i tv-serien Black Monday, som visas på HBO.
Tv-serien Black Monday kretsar kring den stora börskraschen 1987.

Catch-22 (C More) 

Handling: Under andra världskriget upprättas en amerikansk flygbas på en ö i Medelhavet, där soldaterna utsätts för livsfarliga prövningar. Flygkaptenen John Yossarien gör allt för att bli hemskickad, men det ska visa sig vara lättare sagt än gjort. Med George Clooney.

Annons

Chernobyl (HBO)

Handling: 1986 inträffar en kärnkraftsolycka i Tjernobyl med katastrofala konsekvenser. På plats finns en grupp människor som kommer att offra allt för att rädda omvärlden. Med Stellan Skarsgård.

Dead to Me (Netflix) 

Handling: När änkan Jen försöker tackla sorgen efter sin make dyker Judy upp i hennes liv. Det blir början på en stark vänskap – med en mörk hemlighet. Kritikerrosad!

Euphoria (HBO) 

Handling: Den deprimerade tonåringen Rue har precis tillbringat en sommar på rehab, men faller snabbt ner i en destruktiv tillvaro. Producerad av Drake. OBS! Varning för grafiska scener.

Gentleman Jack (HBO) 

Handling: Den sanna berättelsen om affärskvinnan Anne Lister, som återvänder till Storbritannien 1832 för att styra upp familjens släktgods.

En bild från tv-serien Gentleman Jack, som visas på HBO.
Gentleman Jack visas på HBO.

Gösta (HBO) 

Handling: Den nyutbildade psykologen Gösta har precis fått jobb på en BUP-mottagning i Småland och gör allt för att hjälpa alla. Av Lukas Moodysson.

Annons

Kingdom (Netflix) 

Handling: Oroväckande rykten om en märklig smitta sprids i medeltidens Sydkorea, en sjukdom som även kungen insjuknar i. Nu är kronprinsen Lee Chang landets enda hopp. Guldkorn!

Sex Education (Netflix)

Handling: Tack vare sin mamma, som är terapeut, besitter Otis en hel del kunskap om sex. Själv är han dock oskuld. Tillsammans med skolkamraten Mauve bestämmer han sig för att öppna en ungdomsklinik på sin skola.

Störst av allt (Netflix) 

Handling: När Djursholmstjejen Maja träffar den destruktive Sebastian tar hennes liv en mörk vändning och snart anklagas hon för mord.

En bild från tv-serien Störst av allt, som visas på Netflix.
Störst av allt är Netflix första svenska originalserie.

The Society (Netflix) 

Handling: Under mystiska omständigheter försvinner plötsligt alla invånare från den lilla staden West Ham – förutom tonåringarna. Nu måste de skapa ett helt nytt samhälle.

Annons

What If (Netflix) 

Handling: Ett par med ekonomiska problem får ett lockande erbjudande från en kvinnlig välgörare, men erbjudandet har ett högt pris.

What We Do in the Shadows (HBO) 

Handling: Välkommen till detta annorlunda hushåll i USA, där tre vampyrer bott tillsammans som rumskompisar i hundratals år.

When They See Us (Netflix) 

Handling:  Starka misstankar riktas mot fem ungdomar från Harlem efter att en kvinna blir utsatt för en överfallsvåldtäkt i Central Park.

Läs mer:

21 nya filmer och serier som är baserade på verkliga händelser

Alla nya filmer och serier på Netflix i juli 2019

Nya filmer, dokumentärer och serier på HBO i juli 2019

Nya serier och filmer på Viaplay i juli 2019

Foto: TT//HBO//Netflix

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons