12 kändisar avslöjar vad de snott från sina filminspelningar

Lily James, Dakota Johnson och Daniel Radcliffe

Underkläder, smycken och en löspung. Kändisarna avslöjar vad de tagit med sig hem från sina filminspelningar genom åren – vissa grejer mer märkliga än andra.
Se också: 5 snackisar från veckan som gått
0:58

Efter reklamen: Se också: 5 snackisar från veckan som gått

(0:58)

Slå på ljud

Trots att det inte går någon nöd på Hollywoodstjärnornas bankkonton, så finns det ändå vissa saker dem inte kunnat hejda sig från att ta med hem. Se vilka kändisar som tagit nått från sina filminspelningar – och vad!

12 kändisar som ändrat namn – utan att du märkt det

LILY JAMES

Lily James fick dagligen göra en stor utseende-förvandling när hon spelade Pamela Anderson i Hulu-serien Pam & Tommy. En grej hon inte ville vara utan när de slutat inspelningen var en topp som använts i serien – som hon också tog med sig hem.

– I avsnittet som utspelar sig i Mexiko, hade jag på mig en så fin rosa kjol och en 90-talsinspirerad topp, berättade Lily för Entertainment Weekly.

– Toppen sitter ju lite annorlunda nu utan lösbrösten... men är superfin!

Alexander Skarsgård

True Blood-skådisen Alexander Skarsgård avslöjade i The Late Show With Stephen Colbert att han fått med sig ett par blodiga stringkalsonger hem efter inspelningen av filmen Northman. Däremot var det inte kanske riktigt hans beslut att få med dem hem...

– Det va inte inte mitt val, utan snarare en present, förklarade Alexander som berättade att hans kollegor fått ta med sig hela sina kostymer hem.

–Det var så mycket de värderade mitt framträdande och mitt bidrag till den här filmen. Det är alltså stringkalsongerna jag hade på mig i den sista fight-scenen. Den tar plats på en aktiv vulkan där vi också är nakna. Så jag hade på mig dem här kalsongerna i en vecka, och min karaktär var ganska skadad så han blödde också en hel del i dem, förklarade Alexander.

Dakota Johnson

Under en frågestund på Twitter avslöjade Dakota Johnson vilka grejer hon snott med sig från inspelningen av Fifty Shades of Grey.

– Jag snodde massvis av underkläder. Dem var väldigt bekväma, berättade Dakota och avslöjade att även en till grej fått följa med hem.

– Jag har faktiskt handpiskan hemma hos mig, den ligger och dammar i garaget, berättade Dakota.

Leslie Mann

Leslie Mann avslöjade tidigare för Newsweek att hon alltid tar något från inspelningarna hon varit med på. Däremot förtydligade hon att hon inte stjäl, utan alltid säger till vad hon tar.

– Jag har tagit lite olika saker, exempelvis ett pärlhalsband med en djurtand på som jag hade i Djungel-George. Jag har lite smågrejer från varje film, berättade Leslie.

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds berättade i en intervju med Marie Claire, 2015, att han snott dräkten han använde när han spelade i Marvel-filmen Deadpool.

– Jag kommer antagligen få skit för det här, men jag väntade i 10 år för att få göra den här filmen, så jag lämnar inte utan en f–king dräkt, sa Ryan.

Daniel Radcliffe

Efter att gestaltat Harry Potter i flera år, valde Daniel Radcliffe att behålla ett par av karaktärens ikoniska glasögon.

– Dem från den första filmen är verkligen supersmå nu, men så söta, sa Daniel till Daily Mail 2011.

Jennifer Lawrence

Oscarsvinnaren Jennifer Lawrence avslöjade 2015 att hon snott med sig karaktären Katniss Everdeens skor och läderjacka från inspelningen av The Hunger Games.

– De hänger bara i min garderob dock, jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dem, berättade Jennifer Lawrence för E News.

Will Ferrell

Will Ferrell har tagit ett gäng olika grejer från sina inspelningar, bland annat en ring han bar i filmen Anchorman, men också en löspung som användes i filmen Step Brothers...

Zac Efron

Zac Efron berättade, 2019, att han tagit ett par badshorts från inspelningen av Baywatch, Troys basketlinne från High School Musical och ett skärp han använde som Link Larkin i Hairspray – och fortfarande använder idag.

Vanessa Hudgens

Även Vanessa Hudgens snodde med sig något från inspelningen av High School Musical – nämligen halsbandet Troy ger Gabriella.

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth tog inte med sig en eller två kopior av Thors hammare Mjölner från filmen Thor: Ragnarök – utan fem!

– Jag har en på toaletten och en på en spiselkrans någonstans, berättade Chris Hemsworth när Jimmy Kimmel frågade vart han förvarar alla någonstans.

Robert Pattinson

Robert Pattinson berättade på presskonferensen för sista Twilight-filmen, Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2, att han snott en hel del av Edward Cullens underkläder.

– Jag har tagit massor av underkläder om jag ska va ärlig, jag gjorde det under alla filminspelningarna. De har dem bästa underkläderna och jag har ingen aning om vart de köper dem. Men jag använder dem varje dag, berättade Robert Pattinson.

Källa: Us Weekly, Insider, Foto: TT

Se också: 4 svenska kändispar som hållit sina relationer hemliga
0:42

Efter reklamen: Se också: 4 svenska kändispar som hållit sina relationer hemliga

(0:42)

Slå på ljud