11 stjärnor med kända lookalikes från förr

Ali McGraw och Kendall Jenner.

Gillar du också att titta på kändisars dubbelgångare? Här är elva kändisar och deras dubbletter från förr!
10 februari, 2020

Det finns många kändisar som liknar varandra, som har liknande ansiktsdrag och färger. Det finns även de som ser exakt ut som ikoner från förr, och ibland är det lätt att tro att de faktiskt är släkt med varandra.

Här är elva kändisar och deras vintagedubbelgångare!

Carla Bruni / Bella Hadid

Den forna sångerskan och supermodellen Carla Bruni, 52, har definitivt en dubbelgångare i modellen Bella Hadid, 23. Ansiktsformen, leendet och hårfärgen gör att de blir lika som bär.

Audrey Hepburn / Lily Collins

Den brittisk-amerikanska skådespelerskan Lily Collins, 30, har en hel del likheter med Hollywood-ikonen Audrey Hepburn.

Clark Gable / George Clooney

Klassiska skådespelaren Clark Gable, som gick bort 1960, är kusligt lik George Clooney.

Sophia Loren / Sofia Vergara

Skådespelerskan Sophia Loren, i dag 85 år och kanske främst känd för sin roll i De två kvinnorna som hon vann en Oscar för, och Modern family-stjärnan Sofia Vergara, 47, är kopior av varandra.

Lauren Bacall / Karlie Kloss

Supermodellen Karlie Kloss, 27, skulle kunna misstas för legendariska skådespelerskan Lauren Bacall.

Ava Gardner / Liv Tyler

Skådespelerskan Liv Tyler, 42, och skådespelerskan Ava Gardner har liknande ansiktsdrag och färger med sina ljusa ögon och mörka hår.

Ali McGraw / Kendall Jenner

Det är något förvånande att fotomodellen, skådespelerskan och djurrättsaktivisten Ali McGraw, i dag 80 år, och toppmodellen och realitystjärnan Kendall Jenner, 24, inte är släkt med varandra. Ögonbrynen och hårfärgen gör att de blir otroligt lika.

Olga James / Brandy

Sångerskan Brandy Norwood, främst känd för låtar som The boy is mine och Have you ever, är väldigt lik en ikon från förr – skådespelerskan Olga James, som har medverkat i The Bill Cosby Show och Carmen Jones.

Mick Jagger / Harry Styles

Musikaliskt står rockikonen Mick Jagger, 76, och pojkbandstjärnan Harry Styles, 26, långt ifrån varandra. Utseendemässigt är de mer lika, speciellt när de ler.

Ginger Rogers / Christina Aguilera

Sångerskan Christina Aguilera, 39, liknar skådespelerskan Ginger Rogers, främst känd för roller i filmer som Kitty Foyle – ung modern kvinna och från ett otal musikalfilmer med Fred Astaire.

Marilyn Monroe / Gwen Stefani

Det är inte särskilt svårt att se var Gwen Stefani, 50, hittar sin stilinspiration. Med sina röda läppar och blekta Hollywood-lockar är hon extremt lik Marilyn Monroe.

Foto: TT

Läs mer:

Dubbelgångare? 28 kändisar som är nästan identiskt lika

21 superkändisar som du glömt var med i Harry Potter

Se Daniel Radcliffes historiska dubbelgångare