Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

10 kändisbarn som har blivit tillsammans

29 jan, 2020 
AvEmma Castman
Peg Parnevik och Filip Lamprecht på ELLE-galan 2020
Jesper Parnevik som pappa och Kristin Kaspersen som svärmor. Ja, det finns flera kändisbarn som vuxit upp och hittat kärleken i ett annat kändisbarn – här är fem exempel på par.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 kändisbarn som blivit tillsammansBrand logo
10 kändisbarn som blivit tillsammans

Att det bildas par här och var i den svenska kändisvärlden är inget nytt, men visste du att de här kärleksparen sedan tidigare kommer från välkända familjer?

Här är listar vi fem svenska kändispar vars föräldrar är berömda profiler:

Alida Morberg och Bill Skarsgård

Alida Morberg och Bill Skarsgård på röda mattan

2017 blev det officiellt att Bill Skarsgård skådespelarkollegan Alida Morberg är ett par. Det var i podcasten Värvet som Bill avslöjade att han och hans flickvän planerade att flytta ihop och köpa lägenhet tillsammans:

– Jag och min tjej tittar på lägenhet i Stockholm. Sen vet jag inte om jag kommer bo i lägenheten så mycket. Men jag äger ingenting just nu och har i princip inte ägt någonting heller, så jag känner att det är dags att köpa någonting.

Annons

Ett år senare, i oktober 2018, fick Bill och Alida en dotter tillsammans.

Kändisföräldrar: Per Moberg (tv-kock och skådespelare) och Inese Bergs Morberg, samt Stellan Skarsgård (skådespelare) och My Skarsgård (skådespelare).

Peg Parnevik och Filip Lamprecht

Peg Parnevik och Filip Lamprecht tillsammans

Sedan 2017 har Peg Parnevik och Filip Lamprecht varit ett par. I podcasten Pillowtalk, som Peg har tillsammans med systern Penny Parnevik, har hon berättat att paret länge känt till varandra, men att det var när Pegs föräldrar firade 20-årig bröllopsdag som hon först fick upp ögonen för Filip.

– Filips mamma är ju Kristin Kaspersen och hans mormor är ju Lill-Babs. Så vi har ju känt familjen väldigt länge, berättar Peg och fortsätter:

Annons

– Men så dök dom ju upp på mamma och pappas 20-årsbröllop och Filip var så jävla snygg, I was like, are you kidding me, han har ju blivit vuxen och skaffat manbun.

Det dröjde dock ytterligare ett tag innan Peg och Filip blev ett par, men i dag lever de lyckliga tillsammans.

Kändisföräldrar: Jesper Parnevik (golfproffs och tv-profil), Mia Parnevik (tv-profil), samt Kristin Kaspersen (tv-profil) och Martin Lamprecht (före detta friidrottare).

Nils Tham och Félice Jankell

Nils Tham och Félice Jankell på röda mattan

I februari förra året avslöjades det att H&M-arvingen Nils Tham och Félice Jankell är ett par. Några månader senare, närmare bestämt i juni samma år, kom beskedet om att paret väntar barn tillsammans.

Annons

”Att det ens är möjligt att älska någon så innerligt & djupt som man ännu inte mött… Där inne lever nu en fem månaders skorpion (med ascendenten i ”tvillingen” – låter som en minst sagt intressant varelse). Tänk vad vi är många som längtar efter dig. Tänk att i november så kommer du och tänk att jag då får kalla mig för din mamma”, skrev Félice i ett inlägg på Instagram.

Bebisen kom till världen i slutet av månaden, och på Instagtam delade flera familjemedlemmar till paret med sig av glädjen. Däribland Félice mamma Annika Jankell, som la upp en Instagram-story där hon skrev ”Winston <3”.

Kändisföräldrar: Lottie Tham (en av huvudägarna till Hennes & Mauritz) och Pieter Tham (ekonomijournalist), samt Annika Jankell (programledare) och Thorsten Flinck (skådespelare).

Malin Åkerman och Jack Donnelly

Malin Åkerman och Jack Donnelly på röda mattan

Första gången som Malin Åkerman och skådespelarkollegan Jack Donnelly fångades på bild tillsammans var 2017 då de semestrade i Puerto Rico. De sågs bland annat kyssa varandra på en strand, och i oktober samma år gick paret ut med att de förlovat sig.

Annons

Bröllopet gick av stapeln i det mexikanska semesterparadiset Tulum redan ett år senare, och enligt flera medier ska hela 140 gäster varit inbjudna till bröllopet – som pågick i tre dagar.

Kändisföräldrar: Styvmamma Vera Stevens (skådespelare och kläddesigner) och Magnus Åkerman, samt Chrissie Wickham (skådespelare, koreograf och dansare) och Tony Donnelly.

John Ledin och Alexandra Hamilton

John Ledin och Alexandra Hamilton på sitt bröllop

I augusti 2018 gifte sig grevinnan Alexandra Hamilton med John Ledin. Bröllopet ägde rum i Heliga Trefaldighets kyrka i Kristianstad, och på plats fanns över 300 inbjudna gäster. Däribland kändisar som Anni-Frid Lyngstad, Efva Attling, Eva Dahlgren och Ulf Ekberg.

Den folkkäre artisten Tomas Ledin, som är pappa till John, var även han på plats på vigseln och festen – och bjöd inte helt överraskande på show genom att sjunga låtar som Hon gör allt för att göra mig lycklig och Vi är på gång.

Kändisföräldrar: Tomas Ledin (artist) och Marie Ledin (skivbolagschef och förlagsperson) samt Raoul Hamilton (greve).

Foto: TT

Läs mer:

Kändisarna som väntar barn 2020

Dubbelgångare? 28 kändisar som är nästan identiskt lika

9 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Annons