Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

10 andra graviditeter som vält internet a la Rihanna

01 feb, 2022 
AvSaga Pettersson
graviditeter som vält internet
Hela internet bubblar efter att Rihanna och ASAP Rocky annonserat att de väntar barn, i form av helt otroliga bilder. Det får oss att minnas tio andra graviditeter som fått www att jubla!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Säg NÅGON som inte blev eld och lågor över nyheten om att Rihanna är gravid! Riri och ASAP Rocky väntar ett litet liv och annonserade det genom helt ljuvliga bilder föreställande dem själva på New Yorks gator – ihop med en baby bump.

TV: 8 andra graviditeter som broke the internet à la RihannaBrand logo
TV: 8 andra graviditeter som broke the internet à la Rihanna

Eller missade du bilderna som delades av ja, alla (?) på Instagram under måndagskvällen? Nej, vi tänkte väl det!

Ja, vi är exalterade. Men det är inte första gången en graviditet fått oss att känna ALLT. Låt oss minnas tillbaka till andra babyögonblick vi hyst starka känslor för.

Annons

10 babynyheter som fått internet att jubla

Beyoncé och Jay-Z

På Instagram delade Beyoncé en otrolig bild på sig själv framför ett blomsterarrangemang, iklädd underkläder och en grön slöja, samtidigt som hon håller sina händer runt sin gravidmage. Det var så vi fick veta att stjärnornas familj skulle gå från tre till fem – då tvillingarna Rumi och Sir låg i magen.

Instagraminlägget har idag har närmare 11 miljoner likes.

Kylie Jenner och Travis Scott

Hela hemlighetsmakeriet bakom Kylie Jenners första graviditet är svårt att glömma. Det ryktades i månader om att Kylie var gravid, och samtidigt gjorde Kylie allt för att hålla sig undan folkets ögon – och fångades därför knappt på bild under den här tiden heller (förutom några paparazzibilder där hon var klädd i stora kläder). Först när Kylie och Travis Scotts dotter Stormi fötts 2018 berättade Kylie om det hela för omvärlden.

Annons

Och den Instagramposten har skrapat ihop över 18 miljoner likes.

Gigi Hadid och Zayn Malik

Några som försökte hålla sin graviditet hemlig var Gigi Hadid och Zayn Malik, men det gick inte riktigt vägen då det började skvallras en hel del om det och Gigi till slut gick ut och sa i The tonight show:

– Det är klart vi önskar att vi hade kunnat få berätta det på våra egna villkor, men vi är väldigt förväntansfulla, glada och tacksamma för allas lyckönskningar och stöd.

Annons

I samband med det delade hon också en bild där hon och Zayn kysser varandra, och skrev ”baby daddy”. Inte heller den Instagramposten fick få likes, över elva miljoner har den i skrivande stund.

Cardi B och Offset

Under BET-awards 2021 annonserade Cardi B att hon och Offset väntade barn, och internet gick bananas när de senare samma år delade deras första bild ihop med babyn som precis kommit till världen.

Scarlett Johansson och Colin Jost

Alla dessa hemliga graviditeter skapar onekligen mer spänning. Scarlett Johansson var även hon mån om att dölja sin graviditet för omvärlden. Den som till slut annonserade att familjen fått tillökning var maken Colin Jost, som i ett Instagraminlägg skrev: ”Ok ok vi har fått barn. Han heter Cosmo. Vi älskar honom väldigt mycket”, och bad om att familjen skulle få vara ifred ett tag.

Annons

Kim Kardashian och Kanye West

Att Kim Kardashian får internet att välta är väl inte direkt något nytt, och inga undantag var det när hon berättade för www att dottern Chicago, den tredje i barnaskaran, fötts.

”Hon är här”, skrev Kim på Twitter 2018. Året innan hade hon i Keeping up with the Kardashians hintat om att hon planerade att använda sig av en surrogatmamma.

Kim Kardashian och dottern Chicago.

Blake Lively och Ryan Reynolds

Blake Lively är mamma till tre, och alla sina graviditeter har hon valt att hålla undan offentligheten. Så när hon under sin senaste graviditet dök upp på premiären av Pokémon Detective Pikachu 2019 ihop med maken Ryan Reynolds med en tydlig baby bump skapades många glada reaktioner.

Annons
Ryan Reynolds och Blake Lively.
Ryan Reynolds och Blake Lively.

Tan France och maken Rob

När Queer Eye-stjärnan Tan France på Instagram berättade att han och maken Rob välkomnat sitt första barn jublade givetvis också internet.

”Ge vår son ett varmt välkomnade. Ismail France, född den 10:de juli. Han föddes sju veckor för tidigt, så han har legat kvar på sjukhuset de senaste tre veckorna. Men idag fick vi äntligen ta hem honom. Vi älskar honom så mycket. Liksom, vi är besatta. Vår surrogat mår bra efter förlossningen och vi kunde inte vara mer tacksam för den största gåvan i våra liv”, skrev han då.

Annons

Priyanka och Nick Jonas

”Vi är överväldigade över att berätta att vi har välkomnat ett barn via surrogat. Vi ber respektfullt att få vara ifred under den här speciella tiden för att fokusera på vår familj”. Så lät det nyligen på Instagram när Priyanka och Nick Jonas berättade att de blivit föräldrar, till mångas stora förvåning, eftersom de inte tidigare berättat att de hade planer på att utöka familjen.

Jennifer Lawrence och Cooke Maroney

När vi fick veta att Jennifer Lawrence väntade barn med maken Cooke Maroney under förra året var skaran exalterade fans inte liten. Och nu väntar vi med spänning på att det lilla livet ska komma till världen.

Annons
Jennifer Lawrence med sin baby bump!

Foto: Instagram, TT

Se också: Rihanna väntar barn - visar upp gravidmagenBrand logo
Se också: Rihanna väntar barn - visar upp gravidmagen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons