Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

00-talets mest minnesvärda matchning? Stjärnan om looken 20 år senare

25 mar, 2020 
AvMalin Ny
Britney Spears och Justin Timberlake var 90-talets hetaste par och syntes ofta i matchande kläder. Nu talar Justin Timberlake ut om parets omtalade denimfrossa på American Music Awards år 2001.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Britney Spears och Justin Timberlake träffades redan när de var 11 respektive 12 år gamla. De blev vänner under inspelningen av barnprogrammet Mickey Mouse club 1992. När de sedan sju år senare återförenades och blev förälskade blev de 90-talets absolut hetaste par. Deras förhållande skapade stora rubriker om sexliv, planerat giftermål och Justin Timberlakes festande med andra tjejer.

Paret var tillsammans i tre år innan de gjorde slut och fansen grät när beskedet kom. Uppbrottet tog även hårt på popartisterna – Britney började gråta i en tv-intervju med Matt Lauer när Justin kom på tal flera år senare, och Timberlake skrev hitlåten Cry me a river om separationen. I musikvideon till den kända låten hade han till och med en modell som såg exakt ut som den kända sångerskan.

Britney och Justin Timberlake träffades i Mickey Mouse Club 1992. Justin är längst upp till höger, Britney längst ned till höger. 
Britney och Justin Timberlake träffades i Mickey Mouse Club 1992. Justin är längst upp till höger, Britney längst ned till höger.
Britney Spears och Justin Timberlake på American Music Awards år 2001.
Britney Spears och Justin Timberlake på American Music Awards år 2001.

Talar ut om denimfrossan på American Music Awards

Strax innan paret gjorde slut, 2001, hann de dock gå på en del galor tillsammans och en av dem var American Music Awards. Paret kom dit i matchande kläder i ljus denim, vilket orsakade en mediestorm vid tillfället och paret både hyllades och hånades för sina klädval.

Annons

Nu, 20 år senare, har Justin Timberlake talat ut om denimfrossan i N’Sync-kollegan Lance Bass podcast, The Daily Popcast with Lance Bass och stjärnan säger att han inte ångrar någonting. Timberlake går till och med så långt att han säger att den matchande looken är en klassiker.

– Man skulle kunna ha på sig något liknande i dag, säger han i podden.

Lance i sin tur säger skämtsamt att denim visserligen är populärt även i dag, men att han inte skulle ha på sig något sådant på en stor musikgala. Justin fortsatte dock att försvara sitt modeval.

– Man gör en massa saker när man är ung och kär, lade han till.

Justin kan dock inte ta på sig hela skulden för denimfrossan. Britney Spears har nämligen tidigare avslöjat i en intervju med MTV att det var hennes idé att gå på galan i matchande kläder, och att hon fortfarande har kvar den omtalade klänningen i sin garderob hemma.

Foto: TT

LÄS MER:

Justin Timberlake säljer sin takvåning i New York

Se Justin Timberlakes framträdande på Oscarsgalan

Efter 12 år – avslöjandet om varför Britney rakade av sig håret

Annons