Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Minns du alla? Här är 00-talets hetaste kärlekspar

02 jun, 2020 
AvMalin Ny
00-talets hetaste par.
Britney Spears och Justin Timberlake, Jennifer Lopez och Ben Affleck – älskade 2000-talet kryllade av kända par som vi ville veta allt om. Här är decenniets mest älskade it-par!
Annons
OVÄNTADE KÄRLEKSPAR: 10 KÄNDISAR SOM FAKTISKT HAR VARIT TILLSAMMANSBrand logo
OVÄNTADE KÄRLEKSPAR: 10 KÄNDISAR SOM FAKTISKT HAR VARIT TILLSAMMANS

Vi såg dem i filmer, tv-serier och lyssnade på deras låtar. Vem kan till exempel glömma Bennifer eller Justin Timberlake och Britney Spears stormiga förhållande?

Här är 00-talets mest omtalade par – har du någon favorit?

Jessica Simpson och Nick Lachey

På tidiga 00-talet var artistparet Jessica Simpson och Nick Lachey garanterat det hetaste paret i Hollywood och många av oss följde deras realitysåpa Newlyweds. 2005 skilde de sig och Nick sjöng om sitt krossade hjärta i låten What’s Left of Me.

Skådespelarna Brittany Murphy och Ashton Kutcher träffades på inspelningarna av filmen Just Married och dejtade en period innan de gick skilda vägar. Tragiskt nog gick Murphy bort i sitt hem 2009, endast 32 år gammal.

Annons

Skådespelaren Wilmer Valderrama, känd från tv-serien That 70s Show, var i princip tillsammans med samtliga av 00-talets it-girls och förhållandet med skådespelerskan och sångerskan Lindsay Lohan var särskilt omtalat.

Aaron Carter, det vill säga Backstreet Boys-stjärnan Nick Carters lillebror, och sångerskan och skådespelerskan Hilary Duff var ett par i tre år på 00-talet. Efter separationen hade han svårt att komma över henne och förklarade sin kärlek ett flertal gånger i intervjuer.

Annons

Någon som kommer ihåg Josh Hartnett som bland annat medverkade i storfilmen Pearl Harbor? Han och Marriage Story-stjärnan Scarlett Johansson var ett av de hetaste it-paren och träffades på inspelningarna av The Black Dahlia.

Miley Cyrus och artisten Nick Jonas var ett omtalat par i den senare halvan av 00-talet och deras förhållande och separation skildrades i låtar som 7 Things,  Lovebug och Wedding Bells

Annons

Jennifer Lopez och Ben Affleck

När vi pratar om it-par på 00-talet måste självklart Bennifer nämnas – det vill säga Jennifer Lopez och Ben Affleck. Duon träffades när de spelade in filmen Gigli och förlovade sig år 2002 men bröt upp strax innan de skulle gifta sig, år 2004.

Justin och Britneys romans började innan 00-talet, 1999 för att vara exakt, och avslutades 2002 efter rykten om otrohet från bådas håll.

Annons

När Katie Holmes och Tom Cruise avslöjade att de var ett par – vem kan till exempel glömma när han hoppade i soffan på Oprah Winfrey Show?– blev de allas favoritpar. Paret skilde sig 2012.

Rachel Bilson och Adam Brody, som spelade Summer och Seth i tv-serien The O.C., var ett par både på tv och i verkligheten vilket gjorde de till it-paret nummer ett under en period. Tv-paret gjorde slut år 2006 till fansens stora besvikelse.

Annons

Även Ryan Gosling och Rachel McAdams var ett par både i verkligheten och på film. Paret träffades nämligen under inspelningarna av kärleksfilmen The Notebook och var tillsammans i två år innan de, tyvärr, gick skilda vägar.

Robert Pattinson och Kristen Stewart spelade mot varandra i de omåttligt populära Twilight-filmerna och blev även tillsammans under inspelningarna. Paret lyckades hålla sitt förhållande hemligt länge men gjorde slut då Stewart smygfotograferades när hon kysste den då gifta Hollywoodregissören Rupert Sanders.

Foto: TT

LÄS MER: 

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons