Nicole Falciani släpper bröllopskollektion till sommaren 2020

Nicole Falciani släpper bröllopskollektion för Bubbleroom
Nicole Falciani ingår designsamarbete med Bubbleroom. Tillsammans ska de ta fram en bröllopskollektion inför våren och sommaren 2020.
Annons
Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Det är inför bröllopet med Eric Saade i maj 2020 som influencern och ELLE-bloggaren Nicole Falciani har ingått ett designsamarbete med svenska Bubbleroom. Tillsammans med kreativa designers hos e-handelssajten har Nicole skapat en bröllopskollektion till sommarens alla kärleksfester.

Annons

Kollektionen är skapad med fokus på Nicoles drömbröllop och innehåller bland annat hennes egen brudklänning.

– Jag ville skapa något som kändes jag, men som samtidigt var lite unikt. Det enda jag visste var vilken modell jag ville ha samt att jag ville vara klassisk med en twist, säger Nicole om klänningen i ett pressmeddelande.

Nicole Falciani designar sin brudklänning med Bubbleroom


Annons

Inspiration från Toscana

Utöver brudklänningen finns ett 20-tal plagg, däribland ett vitt kostymset, klänningar till brudtärnan, lyxiga robes i satin och loungewear. Färgskalan går från off white till champagne och ljusrosa, gult och grönt. Inspirationen kommer från den plats där Nicole och Eric kommer säga ja till varandra.

– Den största inspirationen kring min kollektion kommer såklart från Toscana. Det är mitt andra hem och det är också där jag och Eric kommer gifta oss. Jag inspirerades av olivträden och solrosfälten, säger Nicole Falciani.

– I snart ett år har vi tillsammans med Nicole tagit fram en kollektion som hyllar kärleken. Vi har under årets gång träffat Nicole ett flertal gånger och tillsammans valt alltifrån kvalitét, färg och design på plaggen. Det har varit otroligt inspirerande att samarbeta med Nicole och hennes sprudlande energi har bidragit till en kollektion som utstrålar både lycka och bra energi, fortsätter Ilma Cripljanin, designer på Bubbleroom.

Kollektionen kommer finnas tillgänglig hos Bubbleroom efter bröllopet, i maj 2020, och prisspannet ligger på cirka 300-3 500 kronor.

Foto: Bubbleroom

Annons

LÄS MER:

Dela på:

Annons

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE:

Laddar