Zara Larssons nya karriärdrag – se de exklusiva bilderna

03 mar, 2017 
AvJohanna Lejon
Det går bra nu. I alla fall om man heter Zara Larsson. I förra veckan kom nyheten om hennes kollektion för H&M och i dag är det dags för ännu mer news: Zara frontar kampanjen för Nike Air Max Jewell.
Annons

För några veckor sedan publicerade Zara Larsson en bild på Instagram där hon håller upp en sprillans ny Nike modell. Det visade sig vara den nya Air Max Jewell som Zara fick vara först i världen att testa. I dag lanseras den nya artistiska och superfina kampanjen för Jewell och självklart så är det Zara som frontar den.

https://www.instagram.com/p/BOHbhiUjuYc/?taken-by=zaralarsson

1987 var året då Air Max-stilen såg dagens ljus. Det som började som ett experiment med dämpning utvecklades till en ikonisk sko för banan – och för gatan. Genom åren har den omarbetats och utvecklats, men den klassiska stilen lever kvar.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Zara Larsson förkroppsligar den djärva och upproriska andan av Air i varje låt hon gör och varje steg hon tar, skriver Nike i ett pressmeddelande.

Denna bild från kampanjen kan elle.se visa exklusivt.
Denna bild från kampanjen kan elle.se visa exklusivt.

Den nya modellen har en nätöverdel i ett stycke, snygga färger och stabilt stöd för en bekväm känsla hela dagen. Modellen är inspirerad av Air Max Plus från slutet av 90-talet, medan Air Max från början av samma årtionde också lyser igenom med en enda luftkudde i hälen.

Annons
zara-larsson-nike
Denna bild från kampanjen kan elle.se visa exklusivt.

Skorna kostar 1100 kronor och finns tillgängliga att köpa från och med nu.

zara-larsson-nike-1
zara-larsson-nike-2
zara-larsson-nike-3
Annons
zara-larsson-nike-4
zara-larsson-nike-5
zara-larsson-nike-6
Annons
zara-larsson-nike-7

Foto Nike

Annons
Innehåller annonslänkar