Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Yaeger: Så har jag hittat min signaturstil

07 jul, 2024 
AvEbba S. Dahlman
Trots sin unga ålder har modeentusiasten Yaeger hunnit förgylla den svenska modescenen med flera minnesvärda ögonblick. I det här klippet kikar ”Årets bäst klädda kvinna” tillbaka på fem looks – och berättar vilken av dem hon INTE skulle vilja bära igen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Under artistnamnet Yaeger har skärgårdstjejen Hanna Jäger blivit dubbad till Sveriges nya ”rave-pop-väsen” och hon är utan tvekan vår snabbast växande musikaliska export just nu.

Hennes känsla för mode är minst lika intressant som hennes musik och energirika scenshower. Något som bidrog till att hon vann ”Årets bäst klädda kvinna” på ELLE-galan 2024; ett av galans mest åtråvärda utmärkelser.

– Det här är mitt naturliga hår också. Det var en kul tid… Jag hade inte helt koll på vem jag var, tror jag, säger Yaeger i klippet när hon reagerar på den första av totalt fem looks.

I dag kan vi konstatera att hon definitivt har hittat rätt stilmässigt. Under videointervjun berättar hon vidare om var hon hittar inspiration, hur hon och hennes stylist Emelie går till väga för att sätta ihop en outfit och varför hennes pojkvän Paul har ett finger med i spelet.

Se hela videon i spelaren ovan.

Annons