Whyred och Nivea i nytt samarbete – hyllar mode som håller över tid

Nivea och Whyred samarbetar

Ett nytt mönster på en ikonisk skjorta är resultatet när Nivea och Whyred nu samarbetar. Det är Whyreds klassiska Karolina-skjorta som uppdaterats i begränsad upplaga. Samarbetet är en hyllning till kvalitet och mode som håller över tid.
22 augusti, 2017

– Att samarbeta med ett hudvårdsmärke är helt nytt för oss. Men det visade sig snabbt att vi har en gemensam tro på kvalitet och långsiktighet inom mode. Därför känns det väldigt spännande att få göra det här tillsammans, säger Roland Hjort, Whyreds grundare och chefsdesigner, i ett pressmeddelande.

Läs också: Sophie by Sophie gör smyckeskollektion med Whyred

”Nivea och Whyred har en gemensam inställning till hur kläder ska tas fram och tas om hand. Whyred genom att designa kläder som står för kvalitet och tidlös design och Nivea genom sin patenterade antistain-teknologi som skyddar plagg mot irriterande deodorantfläckar. Tekniken används i deodoranten Invisible for Black & White, vars monokroma förpackning inspirerat mönstret till den nya Karolina-skjortan”, skriver Nivea och Whyred i ett gemensamt pressmeddelande.

Läs också: Whyred och Accent i nytt designsamarbete – släpper stilren väskkollektion

Karolina Shirt är en bästsäljare som funnits i Whyredss sortiment i över 10 år. Roland Hjort har bland annat inspirerats av djurvärlden för den nya skjortdesignen.

Skjortorna finns att få tag på genom att vara med och tävla i Niveas sociala kanaler och i butik.