Whyred och Accent i nytt designsamarbete – släpper stilren väskkollektion

Whyred och Accent i nytt designsamarbete – släpper stilren väskkollektion

Våren är en säsong för nya och roliga designsamarbeten. Och nu är det Whyred och Accents tur att släppa sitt. I slutet av mars lanserar märkena en sprillans ny väskkollektion.
21 mars, 2017

Under tisdagen gick ELLE-favoriterna Whyred och Accent ut med att de tillsammans lanserar en gemensam accessoarkollektion med väskor.

Inspirationen bakom kollektionen är ”självständiga, starka kvinnor” och ledorden är, enligt deras pressmeddelande, ”tidlös design och kvalitet”.

LÄS OCKSÅ: 10 PARTYVÄSKOR ATT SPANA IN FÖR FESTEN

– Vi är väldigt glada över samarbetet med Whyred och ser fram emot att möta kundernas respons. Precis som Whyred lägger Accent stort fokus på att ta fram accessoarer av hög kvalitet och funktionalitet, så det känns väldigt spännande att vi nu skapar något tillsammans, säger Kicki Olivensjö, inköpschef på Venue Retail Group som äger Accent.

Kollektionen består av sex olika väskmodeller i skinn och textil. Färgskalan går i svart, nude, metallic, grönt och beige. Vårigt och rätt just nu, om ni frågar oss. Whyred har tidigare lanserat en underklädeskollektion tillsammans med Pierre Robert.

LÄS OCKSÅ: 6 VÄSKOR VI VILL HA JUST NU

Väskkollektionen släpps den 30 mars.