Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Weekday släpper smashing DRITTSEKK t-shirts

17 jan, 2017 
Skam-hysterin sprider sig som en löpeld. Nu hakar även Weekday på trenden med t-shirts inspirerade av serien.
Annons

Butikskedjan Weekday har skapat två t-shirts inspirerade av succéserien Skam och de norska slangorden som populariserats med tv-serien.

Den första t-shirten som finns i butik är i svart och på ryggen står det ”Halla Boys!!!” i gult. På fredag släpps ytterligare en t-shirt, denna i vitt och med texten ”You fuck’n drittsekk” i svart. Inspirationen kommer inte enbart från Skam, utan även från det hyllade märket Vetements vars original t-shirts pryds av texterna på engelska.

De Skam-inspirerade t-shirtsen är en del av Weekdays Zeitgeist-kollektion och finns att köpa för 150 kronor i utvalda butiker i en veckas tid. T-shirtsen säljs i Stockholm (Götgatan, Drottninggatan), Göteborg (Kungsgatan), Malmö och Umeå.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Kan detta vara den perfekta gåvan till ett äkta Skam-fan i väntan på säsong fyra?

Annons