Weekday lanserar ny kapselkollektion – Remains

21 jul, 2016 
AvAxel Scholtze
I dag släpper Weekday nya kapselkollektionen Remains – en kollektion helt gjort av överblivet material från textilproduktion.
Annons

Nu presenterar budgetkedjan en helt ny kollektion gjord på överbliven textil – sex unisex-plagg perfekta för sensommaren.

Vi älskar de beige setet med jacka och tillhörande byxa. En annan favorit är också en over-sized denimskjorta! Alla plagg är klassiska Weekday-plagg som är gjorda i deras typiska silhuetter.

Vi ser Remains som ett långsiktigt koncept. Den här säsongen har vi en denimkollektion som vi är väldigt stolta över men i framtiden kan vi se kollektioner tillverkade i jersey eller stickat. Vi vill alltid skapa bra produkter som kan användas över tid och möjliggöra för våra kunder att bygga deras personliga stil, säger Louise Lasson, Creative Director på Weekday. 

Remains släpps i butik och online i dag!

Klicka in i bildspelet för att se alla plagg från kollektionen!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons
Innehåller annonslänkar