Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Höstens basplagg hos Wakakuu Icons – här är våra favoriter

09 sep, 2021 
AvCecilia Persson
wakakuu icons hösten 2021
Wakakuu släpper en ny kollektion med tidlösa och klassiska basplagg under sitt eget varumärke Wakakuu Icons. Här är våra favoriter från höstkollektionen 2021!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Höstens nya kollektion från Wakakuu Icons är här, och precis som tidigare säsonger innehåller den stilsäkra plagg i fin kvalitet som blir en naturlig del av basgarderoben.

I höstkollektionen, som går i neutrala toner av beige, brunt, vitt, grått och svart, finns flera nyckelplagg som kommer att låsa upp stilrena vardagslook under vinterhalvåret. Bland annat ser vi en tidlös kappa i 100 % ull som har en klassisk rak passform och knytning i midjan.

Andra plagg som kommer att vara med och tävla om en plats i varje capsule wardrobe är de stilrena tröjorna i ull och kashmir med avslappnad passform och vida ärmslut, vackra midilånga klänninar och kjolar samt dunjackan med perfekt oversized passform.

Annons

Wakakuu Icons hösten 2021

Se våra favoriter från kollektionen nedan! Hela kollektionen hittar du här (reklamlänk).

Kappa i ull

Kamelfärgad ullkappa med klassisk passform, sjalkrage, knytskärp i midjan och fickor i sidan. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

kamelfärgad kappa i ull från Wakakuu Icons hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till kappan.

Kappan finns även i svart, läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
svart kappa i ull från Wakakuu Icons hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till kappan.

Stickad tröja i ull & Kashmir

Fler plagg i kollektionen består av värmande ull och mjuk kashmir, som den här ljusbeiga stickade tröjan. Den har hög krage och vida ärmar med en effektfull slits som ger det där lilla extra. Den finns dessutom även i en snygg grå nyans, läs mer och köp den här (reklamlänk).

beige tröja i ull och kashmir från Wakakuu Icons hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Randig stickad tröja

En liknande design, men med rundhalsad ringning istället för den höga kragen, har den här randiga tröjan i marinblått och vitt. Även den är gjord i ull och kashmir och finns även i en beige variant med vita ränder. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
randig tröja i ull och kashmir från Wakakuu Icons hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Svarta leggings

Om det är en enda sak vi har tagit med oss under året med hemarbete så är det en försäkran om att även komforten har en plats i modevärlden. Hösten 2021 kan vi nämligen bära årets kanske mest använda plagg, leggingsen, till alla tillfällen! Dessa leggings har en klassisk figurnära passform, läs mer och köp dem här (reklamlänk).

svarta leggings från Wakakuu Icons hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till leggingsen.

Läs också: Så stylar du leggings stilsäkert till 5 olika tillfällen

Annons

Klänning

Den svarta klänningen är som bekant ett måste i basgarderoben och hösten 2021 dominerar den stickade klänningen. Den här minimalistiska och samtidigt romantiska klänningen är mångsidig och går lika bra att bära till kontoret som till fest. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

svart stickad klänning från Wakakuu Icons hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Läs också: 18 stickade klänningar under 600 kronor

Oversized skjorta

Den perfekta skjortan? Den här beige varianten kommer i alla fall nära! Den är gjord i krispig bomullspoplin, har en trendig oversized passform och är något längre bak än fram. Den finns även i vitt, läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
beige skjorta från Wakakuu Icons hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

Midikjol i ull

Stickad hör inte bara klänningar till i höst utan vi ser det även på allt från kjolar till toppar. Den här ribbstickade kjolen i en ullblandning har en fin figurnära passform och är lika snygg till klackar som chunky boots. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

svart ribbstickad kjol i ull från Wakakuu Icons hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Kavaj

En tidlös blazer som funkar till precis allt kommer liksom många av de andra plaggen i kollektionen rädda dig från klädhets om morgnarna. Den här svarta varianten har en avslappnad passform och knäpps med en knapp fram. I ärmsluten finns en spännande detalj i form av små slitsar, läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
svart kavaj från Wakakuu Icons hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

Dunjacka

I höst och vinter vill vi som sagt hålla värmen – och vi gör det gärna i den här vadderade jackan med perfekt längd och en snygg silhuett. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

svart dunjacka från Wakakuu Icons hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till jackan.

Se mer:

Behind the scenes: Så stylar du den maxade minimalism-trendenBrand logo
Behind the scenes: Så stylar du den maxade minimalism-trenden

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons