Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Vinterns nya looks – från dressat till disco

23 nov, 2022 
vinterns nya looks
Utmana garderoben med säsongens hetaste trender – både till vardags och till fest.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Säsongens mode gör det enkelt att uppdatera den stickade tröjan till kontorslooken 2.0 eller den lilla svarta till vintersäsongens ögonsten.

Här är vinterhalvårets sista viktiga trender.

DRESSAD

Med en golvsvepande långkjol och ett skräddat yttre fångar du säsongens mest perfekta look. Lagra med polotröjan till vardags eller bara kavajen till fest – och låt guldglimrande smycken piffa upp.

Plagg och accessoarer dressat
Annons

Kontorslooken 2.0

Kontorslooken har uppdaterade inslag som flörtar med den typiska skoluniformen. Minikjolen, klockan, ballerinaskorna och den perfekta lilla damväskan fixar stilen.

Plagg och accessoarer kontor
Annons

Disco

Låt det glittra, gnistra och skimra riktigt ordentligt på säsongens fester med den ultimata festlooken. Silvriga inslag står som favoriten oavsett om det är glitter eller metallic som styr.

Plagg och accessoarer disco
Annons

Lack & läder

Lack eller läder till vintersäsongen 2022? Så länge det är det är svart, stilrent och blänkande är du hemma. Tänk jackor, skor eller accessoarer som skiner med blanka drag!

Plagg och accessoarer lack och läder
Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons