Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Victoria's Secret öppnar Nordens största butik – i Stockholm

30 jan, 2019 
AvSofia Börjesson
Victorias Secret modevisning 2018.
Victoria's Secret öppnar en gigantisk flaggskeppsbutik i Gallerian i Stockholm. Butiken kommer bland annat att erbjuda underkläder, sovplagg, accessoarer och beauty – och de två sportkollektionener!
Annons

Nyligen kunde vi berätta om Kicks nyöppnade flaggskeppsbutik som är fördelad på tre våningar i Gallerian i Stockholm, där bland annat skönhetsbehandlingar av hudterapeuter erbjuds. Men det var inte den sista stora nyheten kring Gallerians nya utformning. Nu ska nämligen ännu en flaggskeppsbutik öppnas, och den här gången är det Victoria’s Secret som kommer att etablera sig mitt i centrala Stockholm.

Två våningar och brett sortiment

Victoria’s Secrets kommande flaggskeppsbutik kommer att uppmäta 900 kvadratmeter och fördelas på två våningsplan. Butiken kommer att ligga i Gallerians nybyggda del som vetter mot Hamngatan och Regeringsgatan.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

På den stora ytan kommer givetvis ett brett utbud att rymma alla Victoria’s Secrets mest kända och uppskattade varumärken. Däribland de populära underkläderna och sovplaggen, beautyprodukter som parfymer och body mists, och sportkollektionerna Victoria Sport och Victoria’s Secret Pink.

Annons

Mer specifikt kommer underklädesfavoriter som T-Shirt Bra, Body by Victoria och Dream Angels att finnas tillgängliga i den nya flaggskeppsbutiken. Så även parfymer som Victoria’s Secret Bombshell, Victoria’s Secret Tease och Victoria’s Secret Love.

Öppnar hösten 2019

Förhoppningsvis kommer även badkläder att finnas tillgängliga, det har nämligen ryktats om att Victoria’s Secret ska återinföra sin badkollektion 2019.

Butiken öppnas i samarbete med retailaktören Amarla Retail SA och AMF Fastigheter som disponerar just Gallerian.

– Victoria’s Secret är ett ikoniskt varumärke och Gallerian är en ikonisk plats i hjärtat av Stockholm. En perfekt match, säger Carlos Radulovitch, VD på Amarla Retail SA.

Victoria’s Secrets flaggskeppsbutik i Gallerian slår upp portarna under hösten 2019.

Foto: TT

Läs mer:

Annons