Victoria´s Secret öppnar fler butiker i Sverige!

11 augusti, 2015

Underklädesbutiken Victoria´s secret fortsätter att expandera i Sverige. Efter att den första (riktiga) butiken slog upp portarna på Hamngatan i Stockholm för nästan ett år sedan, och därefter i Malmö, planeras nu ytterligare två butiker på svensk mark.

De två första butikerna på svensk mark öppnade i mindre format på Arlanda och Landvetter under 2013. Butiken på Hamngatan i Stockholm blev dock den första ”riktiga” butiken, i våras öppnade också en i köpcentret Emporia i Malmö. Men det är bara huvudstaden som valts när de två nya butikerna nu ska öppna.

Nästa butik som öppnar kommer att ligga i Täby Centrum och ska enligt Fastighetsvärlden slå upp portarna någon gång i augusti. Enligt samma källa ska butiken i Täby ha liknande sortiment som butiken på Hamngatan men dock vara något större. Båda butikerna är delar av konceptet ”beauty and accessories store” vilket innebär att man kan köpa underkläder, skönhetsprodukter och accessoarer där men till exempel inte hela klädutbudet.

Senare i höst öppnar Victoria´s secret även en butik i nya rekordstora köpcentret Mall of Scandinavia ute i Solna. Då lägger vi vår gissning på att det blir en butik i storleken ännu lite större – och med ett bredare utbud. Scandinavian Mall ska ju enligt alla källor vara något alldeles extra. Vi var där och besökte det ofärdiga komplexet innan sommaren och fick höra mycket roligt. Mer om det senare…

Företrädare för VS har tidigare berättat att de planerar en expansion i Norden och att 10-15 butiker är tänkt att öppnas. Göteborg har nämnt som en stad man tittar på – och vi håller tummarna för att det även kommer en längre norrut. När vi vet mer så vet ni det också!

De som läst detta gillade också:

Victoria´s secret öppnar sin första butik i Stockholm >

Så ser det ut i butiken på Hamngatan >

Spana in Victoria´s secret-änglarnas pojkvänner >