Victoria´s secret öppnar butik i Stockholm!

23 augusti, 2014

Som vi skrev på vår Instagram och Facebook-sida i går så ska underklädeskedjan Victoria´s secret öppna en butik i Stockholm. Det är sajten Fastighetsvärlden.se som fått den nya hyresgästen bekräftad, dels av egna källor och av hantverkare på plats i  lokalen som det nu arbetas för fullt med. Hamngatan 31 blir den nya adressen, butiken kommer då att ligga bredvid Gallerian och mitt emot NK, mitt i centrala Stockholm.

Rykten om att kedjan ska öppna upp ”på riktigt” i Sverige har florerat en tid men inte bekräftats, förrän nu. Enligt nyligen bekräftade källor ska butiken slå upp portarna så snart som i slutet av september.

Butiken på Hamngatan är på 120 kvadratmeter och kommer enligt Fastighetsvärldens uppgifter att ”vara i ett mellanformat, enligt konceptet ”Beauty & Accessories Store”. Där säljs underkläder, skönhetsprodukter och accessoarer, men till exempel inte hela klädutbudet.”

Victoria´s secret har ännu bara ett fåtal butiker i Europa, den första butiken öppnade i London 2012. Sedan tidigare har Victoria´s secret två mindre flygplatsbutiker i Sverige, på Arlanda (öppnade våren 2013) och Landvetter (öppnade sommaren 2013).

De som läst detta gillade också:

Spana in Victoria´s secret-änglarnas pojkvänner >