Victoria Beckhamn visar AW19 på London Fashion Week

Victoria Beckham på London Fashion Week 2019

Välskräddat, feminint i en manlig siluett och silkesplagg i fantastiska mönster. Så sammanfattar vi Victoria Beckhams AW19-kollektion som visades under London Fashion Week. Se kollektionen här!
18 februari, 2019

Victoria Beckham – drottningen av att se sådär perfekt chic ut. Oavsett tid på dygnet. Hon är tio år in i klädbranschen som designer för det egna klädmärket, Victoria Beckham.

Förra veckan visade hon upp ett fång från hennes AW19-kollektion och valde att visa den för andra gången på modeveckan i London. Tidigare har New York varit staden som hon valt att visa upp sina plagg för den kommande säsongen i.

VB LFW

Victoria Beckham, på visningen av sin AW19-kollektion i London.

AW19-kollektionen är ett genialiskt ihopfång av moderna plagg som har en känsla av elegant femininet i en maskulin silhuett. Det är silkesskjortor med fantastiska kedjemönster, kjolar och klänningar i en chic midi-längd, men även en ytterplagg där den vinnande melodin är maskulint och rutmönster!

Högmidjade vida byxor, klänningar och kjolar i midi-längd och polotröjor är klassiska Beckham-plagg som alltid tycks dyka upp varje säsong. I år fortsatte hon att köra på det vinnande konceptet, men adderade en känsla som var allt mer avslappnad.

Men tro inte att kollektionen inte överraskade! I vanliga fall är färgpaletten jordnära och dov men nu syntes härliga inslag av elektriskt blått och mycket rött. Materialvalen var också en höjdare då Beckham valde att mixtra med kombinationerna av silke, tweed och ull. Det var helt enkelt en visning som innehöll allt och lite till.

Se alla bilder från catwalken:

1. En rouge palett

2. Skräddat yttre

3. Midi-kjolen

4. Manliga siluetter och rutmönster

5. Elegant feminitet

6. Chic på festen

Foto: Imaxtree

Se hela visningen här!

Läs mer:

Streetstyle-detaljerna som tog över New York Fashion Week

Streetstyle-inspo direkt från New York Fashion Week

Allt om Marc Jacobs visning på New York Fashion Week

Drömlik höst hos Khaite AW19 på New York Fashion Week