Victoria Beckham Pre Spring/Summer 16

09 juni, 2015

Victoria Beckham aka Posh Spice från den hederliga Spice Girls-tiden presenterade igår sin Pre Spring/Summer 16. Ända sedan 2008 har hon designat kläder för märket under samma namn, och hennes kollektioner blir bara starkare och starkare för varje säsong. Hennes linje har tydligt bevisat att även popstjärnor kan lyckas som modedesigner och imponera på den kritiska modepressen.

Kollektionen innehåller – som alltid – starka klänningar, nu även med klara färger och blommiga mönster. Vi finner även garderobsklassiker som kappor, kostymbyxor och stickade tröjor. Våra favoriter är absolut festplaggen: de chica, monokroma festklänningarna med en mogen och klassisk silhuett får oss att längta till stora fester. Och hur fantastiskt (bekvämt) är det inte med ett par snygga spetsiga flats till?

I en kommentar till magasinet The Cut sa Victoria Beckham att hon väldigt gärna vill göra en kollektion för H&M och nå en annan typ av kund. Hennes dröm är att genom ett samarbete designa snyggt mode för människor utan möjlighet att köpa designerplagg. Om det blir något samarbete återstår att se, men visst vore det en dröm att köpa dessa plagg till överkomliga priser. Vad vi vet är att Mrs Beckham har slagit stork mark på modekartan och är här för att stanna.

Här kommer godbitarna från kollektionen!

 

Här är Victoria Beckham själv i den röda asymmetriska klänning med midjeknäppning från kollektionen:

Foto Stella Pictures