Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Spana in detaljerna som dominerat på Copenhagen Fashion Week

10 aug, 2023 
AvAmie Chorr
Detaljerna som dominerat på Copenhagen Fashion Week.
Medan catwalken bjuder på spännande kollektioner finns det minst lika många spännande detaljer på trottoarerna. Vi har samlat våra favoriter från streetstylen hos besökarna under Copenhagen Fashion Week.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Höstens viktigaste modetrender 2023Brand logo
Höstens viktigaste modetrender 2023

Man kan lugnt säga att stort fokus legat på de små detaljerna under Copenhagen Fashion week. När det kommer till besökarnas streetstyle har många valt att bära oversize solglasögon i både starka färger och pärlprydda varianter.

Pärlprydda.

När det kommer till huvudbonader är det tydligt att hatten gärna får stå i fokus. Framför allt har många valt att komplettera sin look med den lurviga hatten och eller en keps. Även cowboymodet är fortsatt starkt och både cowboyhattar i denim och mjukare material får ta plats.

Annons

Rosetter och blommor som accessoar på Köpenhamns modevecka

Även plagg med färgstarka mindre kreationer på själva plagget är populärt. Framför allt dominerar rosetter och blommor när det kommer till applikationer. En ros längst fram på en stilettklack eller en stövel med rosetter längst skaftet blir en extra touch till looken. Sitter inte rosorna på plaggen bär man dem runt halsen.

Virkade väskor på modeveckan i Köpenhamn

När det kommer till väskor syns många prydda väskor, med annorlunda texturer. Både virkade väskor och väskor prydda med pärlor. Den färgstarka väskan får också ta plats. Framför allt syns färgerna blått och orange. Även den metalliska väskan är ett populärt val som pricken över I:et.

Annons

Chunky smycken dominerar på Copenhagen Fashion Week

Smyckena är extravaganta. Minimala smycken är ett minne blott! Man blandar gärna silver och guld. Det finn typ inte några gold girlies eller silver girlies längre. Ringarna är chunky och gärna många. De syns ofta i stacks.

Annons
Annons

Hitta mer inspiration i bildregnet nedan!

HÄR ÄR DETALJRNA SOM DOMINERAR COPENHAGEN FASHION WEEK

Ros-chokers.
Smycken i överflöd.
Annons
Sjalar.
Hatt i sammet.
Annons
Cowboyhatt.
Ännu en rosett i håret.
Annons
Rosettprydda byxor.
Ljusblå lurvig hatt.
Annons
Virkad väska.
Pärlor i glasögonsnören.
Annons

Foto: Laucnhmetrics.com/spotlight

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons