Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Allt om Versace x Dua Lipas färgstarka visning i Cannes

24 maj, 2023 
AvSade Borquez
Popstjärnan Dua Lipa har tillsammans med det italienska modehuset Versace skapat en semesterkollektion inspirerad av stjärnans och Donatella Versaces vision av en lyxig och färgglad italiensk sommar. ELLE tar en närmare titt och listar favoritlooksen!
Annons
Cannes filmfestival: öppningsceremoninBrand logo
Cannes filmfestival: öppningsceremonin

Världsstjärnan Dua Lipa och Donatella Versace har tagit sin långvariga relation till nästa nivå och teamat ihop sig för att designa en exklusiv kollektion som hyllar deras nära vänskap – och maxar semesterkänslan!

Dua Lipa och Donatella teamar ihop

Kollektionen "La Vacanza" (som betyder semester på italienska) debuterades på franska rivieran mitt under den omtalade Cannes filmfestivalen. En grandios lyxvilla i Cannes med en underbar havsutsikt stod för modevisningens bakgrund där modeller klev ut i semestervänliga plagg med levande färger, unika mönsterkombinationer inspirerade av modehusets klassiska silhuetter från 90-och tidigt 00-tal.

Annons
Dua Lipa x Versace

På catwalken dominerade en färgpalett med allt från klassiskt svart till glassiga toner av rosa och blått där alla möjliga material och texturer stod ut. Tänk dig allt från skräddarsydda kostymer till miniklänningar och glittriga baddräkter! Givetvis visar designsamarbetet även klassiska Versace-detaljer som det ikoniska medusa-huvudet, remdetaljer, cut-outs, och kläder som uttrycker en känsla av sexig elegans.

En av två utmärkande mönsterkombinationer var vitprickiga plagg med färgglada fjärilsmotiv –en något ovanlig men vass kombination som lyckas fånga klassisk elegans med en rebellisk attityd – vilket är känslan som genomsyrar hela kollektionen. Det färgglada fjärilsmotivet syns som en återkommande detalj på allt från kläder och skor till accessoarer och smycken – en tydlig hyllning till 00-talets favoritmotiv!

Dua Lipa x Versace

Versace x Dua Lipa

Dua Lipa har genom sin storslagna musikkarriär klivit fram som en av modevärldens it-tjej tack vare sin djärva och självsäkra stil. Och under de senaste åren har hon ansetts som en av Versace favorit-musor då hon har burit modehusets ikoniska designs både på scen och röda mattan. Och nu har hon alltså tillsammans med Donatella Versace fått sätta sin egna prägel på modehusets design. Sugen på att se den glamorösa samlingen? Ta en titt i bildregnet nedan!

Dua Lipa x Versace
Dua Lipa x Versace
Dua Lipa x Versace
Dua Lipa x Versace
Dua Lipa x Versace
Dua Lipa x Versace
Dua Lipa x Versace
Dua Lipa x Versace
Dua Lipa x Versace
Se Dua Lipas stilresa genom årenBrand logo
Se Dua Lipas stilresa genom åren

Foto: Versace

Annons