Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

3 trendfärger som tar över vårmodet 2024

17 nov, 2023 
Trendfärger 2024
Nyfiken på vilka färger modebranschen har ögonen på framöver? Vi listar tre av de hetaste färgtrenderna 2024 som du bör hålla koll på redan nu!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
New York Fashion Week: vitt är den stora trendspaningenBrand logo
New York Fashion Week: vitt är den stora trendspaningen

vårmodets tre största färgtrender 2024

Från den lugna skymningsnyansen av himmelsblått till den intensiva förföriskheten hos körsbärsfärgade toner - årets tre största färgtrender för 2024 är här! Vi ger oss in i en snabbdykning för att utforska vilka färgtrender som kommer att prägla både plagg och accessoarer under 2023. Nyfiken på vilka nyanser som kommer att dominera modevärlden framöver? Här presenterar vi tre av de mest heta färgtrenderna för 2024.

Annons

KRITVIT

Sportmax
Proenza Shouler
Chloé
Ferragamo
Annons

Redan efter modeveckan i New York stod det klart att om det är en färg vi ska satsa på till våren så är det helvitt från topp till tå, även skorna inkluderande! Proenza Shouler, Sportmax, Chloé och Ferragamo dedikerade en rad looks till vårens trendfärg. En symbol för enkelhet och kraftfull elegans. Att bära vitt på sommaren är alltid ett tidlöst val!

KÖRSBÄRSRÖD

Gucci
Hermès
Acne Studios
Bally
Annons

Den senaste tiden har modebranschen varit besatta av röda toner på ett sätt som varit omöjligt att ignorera. Och trendfärgen fortsätter ha en betydande roll även under våren, men tar en mer mogen karaktär när modeskapare som Sabato De Sarnos för Gucci introducerar nyansen ”Gucci Rossi” som omfamnar en djup röd körsbärsfrägadton. Bally presenterade också en intensiv, men sofistikerad, röd nyans. Säsongens tongivande val kretsar helt klart kring olika nyanser av cherry red!

LJUSBLÅ

Proenza Shouler
Coach
Annons
Hodakova
Stella McCartney

Med sin unika förmåga att skapa en lugnande atmosfär och samtidigt sprida en känsla av energi, seglar ljusblått upp som ett av de självklara färgvalen för våren 2024. Designers omfamnar de ljusa nyanserna av blått, från himmelsblått till pastell, och låter dessa färgtoner dominera på catwalken. Vi ser det på allt från ytterplagg hos Proenza Shouler och Coach till Hodakovas nyskapande tolkning av garderobens grundläggande plagg. Låt ljusblått och himmelsblått addera en extra touch av glädje!

Foto: Launchmetrics/Spotlight

Annons