Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Världens hetaste manliga modeller just nu!

01 okt, 2015 
AvJenny Bergquist
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Kvinnliga modeller i all ära – men de manliga modellerna är ju något alldeles extra. ELLEs Jenny Bergquist har sonderat terrängen och valt 7 manliga modeller som vi gärna spanar lite extra på just nu.

Lucky Blue Smith är den manliga modellen på ALLAS läppar just nu. Men den isblonda, 17-åriga Instagram-succén är knappast den enda manliga modellen som har trogna följare på Instagram och en blomstrande karriär. ELLE tog sig an den oerhört påfrestande arbetsuppgiften att leta fram några av de hetaste och estetiskt mest tilltalande männen som jobbar framför modefotografernas kameror i dag. Hunkiga muskelpaket, androgyna gossar, blanka magrutor och stora bambiögon – vi erbjuder det mesta och du kan tacka oss senare. Men slut på ordrabblandet hörni, nu ska du få klicka dig igenom bildspelet här nedanför!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

LÄS OCKSÅ: 

Har du koll på modevärldens Justin Bieber – modellstjärnan Lucky Blue Smith?

Modellernas selfies från catwalken på Dolce & Gabbanas visning >

Världens bäst betalda modeller 2015 >

Annons