Världens hetaste manliga modeller just nu!

Världens hetaste manliga modeller just nu!

01 oktober, 2015

Kvinnliga modeller i all ära – men de manliga modellerna är ju något alldeles extra. ELLEs Jenny Bergquist har sonderat terrängen och valt 7 manliga modeller som vi gärna spanar lite extra på just nu.

Lucky Blue Smith är den manliga modellen på ALLAS läppar just nu. Men den isblonda, 17-åriga Instagram-succén är knappast den enda manliga modellen som har trogna följare på Instagram och en blomstrande karriär. ELLE tog sig an den oerhört påfrestande arbetsuppgiften att leta fram några av de hetaste och estetiskt mest tilltalande männen som jobbar framför modefotografernas kameror i dag. Hunkiga muskelpaket, androgyna gossar, blanka magrutor och stora bambiögon – vi erbjuder det mesta och du kan tacka oss senare. Men slut på ordrabblandet hörni, nu ska du få klicka dig igenom bildspelet här nedanför!

LÄS OCKSÅ: 

Har du koll på modevärldens Justin Bieber – modellstjärnan Lucky Blue Smith?

Modellernas selfies från catwalken på Dolce & Gabbanas visning >

Världens bäst betalda modeller 2015 >

Tatueringarna! Skägget! Den tyske modellen och klädföretagsägaren är en stor hit på Instagram med 825 000 följare. Mums!

Brasiliansk hetvägg som utsetts till världens vackraste modell av spanska Glamour. Ett val man har svårt att invända emot ....

Kan. Inte. Sluta. Glo. På. Den. Här. Snubben.

Pojkaktigt söt 24-åring från Brasilien som fyller sitt Instakonto med bilder på sin söta fru och sin söta son. Åh, gulle!

Amerikansk hunk med en extrem begåvning för att posera i kalsonger och badbyxor. En sååå bra kunskap!

När vi ser den här tyske modellen tänker vi på en ung David Bowie, vi tänker rådjursblick och .... sen vill ni inte veta resten.

Åh, Tomas, så mycket glädje du skänker! Eller som vi brukar säga på ELLE-redaktionen: ett charmigt leende och en välformad sexpack kan rädda vilken skitdag som helst.