Artikeln innehåller reklamlänkar

Vårens snyggaste och trendigaste vita jeans 2020

Trendiga jeans är trendigt våren 2020

Sugen på vita jeans nu när våren är här? Vi med! Här är 10 vita jeans i säsongens trendigaste jeansmodeller: med högmidja och raka eller vida byxben. Happy shopping!
14 april, 2020

Så bär du säsongens trendigaste jeans – raka modellen
Slå på ljud

 

Vår = vita jeans! Ja, och i samma veva som vi välkomnar våren välkomnar vi även de vita jeansen. Jeans i rak och vid modell är överlägset trendigast denna säsong så vårt bästa tips är att satsa på någon av de modellerna när du väljer vilka vita jeans som ska vandra in i vårgarderoben.

Tänk less is more!

Streetstyleinspiration från Paris Fashion Week.

Streetstyleinspiration från Paris Fashion Week.

Hur stylar du de vita jeansen på bästa sätt? Den klassiska boyfriendskjortan eller blusen är en trogen kompis, men välj gärna en mönstrad eller färgglad variant. Glöm inte heller att låta detaljerna skapa liv i din look. I vår satsar vi på dekorativa örhängen, sneakers och snygga sandaletter!

Här hittar du 10 snygga vita jeans i butik just nu

Jeans i rak modell och hög midja från Arket. Dessa jeans finns att klicka hem här. (länk till Arket)

Vida jeans i vitt från Gina tricot som är ett snyggt och prisvärt par att satsa på i vår. Dessa jeans finns att klicka hem här. (länk till Gina tricot)

Ännu ett prisvärt par i vitt och vida byxben men dessa jeans är från Dr. Denim. Jeansen finns att klicka hem här. (länk till Nelly.com)

Vida jeans i vitt med avklippta byxben från H&M. Dessa högmidjade jeans finns att klicka hem här. (länk till H&M)

Vita jeans från & Other stories i en klassisk avslappnad boyfriend-modell. Dessa jeans finns att klicka hem här. (länk till & Other Stories)

Monki har dessa vita jeans med vida byxben och 100 procent ekologisk bomull. Dessa jeans finns endast att klicka hem online och du hittar dem här. (länk till butik)

Vita jeans i croppad och vid modell från Kappahl som passar alla som är på jakt efter jeans med korta byxben. Dessa jeans finns att klicka hem här. (länk till butik)

Won Hundred erbjuder dessa vita jeans i ”mom jeans” modell där hög midja och något avsmalnande ben står i fokus. Jeansen finns att klicka hem här. (länk till Åhlens)

Dessa jeans med lös passform från Baum und pferdgarten finns bland annat via Åhléns. Jeansen finns att klicka hem här. (länk till Åhlens)

Missa inte att spana in dessa vita jeans från Jeanerica som har stretchig passform och högmidja. Ett klassiskt go-to par! Jeansen finns att klicka hem här. (länk till Wakakuu)

Även Lindex har snygga vita jeans och vi gillar dessa med rak modell och hög midja. Jeansen finns att klicka hem här. (länk till butik)

Foto: Imaxtree

MER JEANS:

Satsa på vida jeans – här är de trendigaste modellerna 2020

Vårens snyggaste raka jeans – 19 trendiga köp