Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

VAR ÄR KARL LAGERFELD? (årets roligaste bok är här)

14 aug, 2015 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Årets roligaste modebok är här. Karl Lagerfeld är borta! Och det är upp till dig att hitta honom. Leta efter honom i boken – och passera hela modevärlden på vägen. 

En man som alltid är på språng är överallt och ingenstans på en gång. Det är upp till dig att hitta den försvunne Karl. Boken är en travestit på den klassiska Where´s Waldo och går ut på att du är den fiktiva modebloggaren Stacey Caldwell som måste hitta Karl för att få en intervju till sin hemsida (så klart!).

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Men var är han? Du får kavla upp dina Alexander McQueen-ärmar, packa Louis Vuitton-väskan full och bege dig ut i världen för att hitta honom. Är han på The Mets gala i New York? Jobbar han på en plåtning i Dubai? Är han i Stockholm? Förbereder han en visning i Paris?

Boken är skapad av Stacey Caldwell och Ajiri A. Aki och illustrerad av Michelle Baron. – Det är det roliga, förklarar Caldwell. Du tror att du letar efter Karl, men under tiden möter du alla dessa modemänniskor som du känner på vägen. Från Anna Wintour och kungligheter till Beyoncé och Harper Beckham.

Köp boken på amazon.com.

wheres karl lagerfeld book
Annons