Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Vans och Liberty Art Fabrics samarbetar i ny kapselkollektion

18 jul, 2014 
AvJohanna Andersson
Annons
Puff

För tredje gången slår sig Vans ihop med det London-baserade designhuset, Liberty Art Fabsics, för att skapa en kapselkollektion till hösten 2014. Båda varumärkens anrika arv uppmärksammas i minikollektionen där de klassiska Libertymönstren Felix, Isabelle, Lodden och Pepper valts ut från det omfattande arkivet för att ta plats på de ikoniska Vans-modellerna Era, Old Skool och Sk8-Hi Reissue.

Romantiska Paisleymönster, rankor och små blommor kommer att skapa en näst intill romantisk sko, utan att tumma på varken den skate-inga känslan eller looken. Kollektionen av nya moderna klassiker kommer att finnas i butik, på Vans.eu och varuhuset Liberty of London på Regent street från och med den 15:e juli. Happy shopping!

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Psst! I våras såg vi även ett samarbete mellan Libertys och svenska Acne studios.

av JOHANNA ANDERSSON

vansxlibertyfall2014_
vansxlibertyfall2014_1
vansxlibertyfall2014
Annons