Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Paris Haute couture – Färgstarkt, innovativt och androgynt hos Valentino

27 jan, 2022 
AvMichelle Lannerhjelm
Valentino haute couture 2022.
Från ett klassiskt modehus till ett annat! Valentino visade i vanlig ordning en drömlik Haute couture-visning och denna gång i ett tjusigt Place Vendôme. Låt dig inspireras nedan!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Eva Röses stilresa genom årenBrand logo
Eva Röses stilresa genom åren

Svepande draperingar och eleganta silhuetter fyllde upp ett tjusigt Place Vendôme i Paris när Valentino under onsdagen presenterade sin Haute Couture-kollektion för SS22. Den ikoniska supermodellen Kristen McMenamy öppnade visningen nerkommandes för salongens rundande trappa i en svart figurnära miniklänning till toner av ett drömmigt Anohni-medley.

En tidlös kollektion med moderna inslag

Valentinos Haute Couture för vår -och sommaren 2022 andas popglamour i djärva kulörer där utsmyckande detaljer spelar in. Modehusets kreativa chef Pierpaolo Piccioli visar denna gång en innovativ och androgyn samling som leker med volym, färg och form. Den färgstarka kollektion är utsmyckad med moderna inslag och visar tydligt hur Valentino riktar blicken mot den yngre generationen – samtidigt som de håller fast vid det tidlöst eleganta. En värld för alla! Något som även syntes tydligt genom ett representerande och starkt fång modeller – i alla åldrar.

Annons
Valentino haute couture i Paris 2022, final.
Valentino finalen i Place Vendôme.

Vi har svårt att släppa tankarna om kollektionens magiska färgexplosion och ser gärna visningen om och om igen. Har du inte hunnit spana visningen än? Ta ett span på kollektionens alla 64 looks och hela visningen här nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons