Artikeln innehåller reklamlänkar

Uniqlo U släpper ny höstkollektion 2019 – se den här

Uniqlo U släpper ny höstkollektion FW19

Uniqlos underlinje Uniqlo U släpper en ny höstkollektion efter förra årets lyckade premiär. Den 26 september släpps höstkollektionen 2019 som innehåller en mängd fina basplagg.
25 september, 2019

Ute efter snygga och funktionella basplagg att addera till din höst- och vintergarderob? Look no further! Uniqlos underlinje Uniqlo U släpper en ny höstkollektion där vi får se några oväntade färgklickar, härliga materialval och trendiga silhuetter.

Allt vi vet om Uniqlo Us nya höstkollektion 2019

Uniqlo U släpper nya kollektioner två gånger per år och de består främst av smarta, säsongsanpassade basplagg.

2019 års höstkollektion är något mer färgtung än tidigare säsonger, med en blandning av klassiska toner och lite mer oväntade färgval. Vi får se perfekta garderobsstaples (som vi gärna investerar i på en gång) i svart och vitt, men också blått, rostrosa och flera nyanser av höstens allra självklaraste kulör – brunt.

Rent formmässigt satsar chefsdesigner Christopher Lemaire på en höstkollektion med välarbetade, sofistikerade och framförallt stilrena höst- och vinterkläder. Uniqlos signum är påtagligt, med plagg som är funktionellt enkla men samtidigt helt i linje med det rådande skandinaviska modet. Här får du trendiga plagg som inte lämnar dig frusen när kylan börjar dra in. Hur bra är inte det?

Nyheter i Uniqlo Us höstkollektion 2019

Utöver en större variation av färger i Uniqlo Us nya höstkollektion så ser vi en del nya former och material. Lemaire satsar på raka byxor i både trendig manchester och jeanstyg medan flera överdelar går i boxiga silhuetter. Nytt för säsongen är även duffeljackan som går i Uniqlo-materialet BLOCKTECH, som både andas och är vatten- och vindtät. Den perfekta kompromissen mellan en snygg klassiker och en funktionell, värmande jacka!

Kollektionen släpps i Uniqlos butik vid Kungsträdgården i Stockholm och på uniqlo.com torsdagen den 26 september. Priserna för plaggen ligger mellan 149 och 1 799 kr.

ELLEs favoriter ur Uniqlo Us höstkollektion 2019:

Läs mer:

Uniqlo släpper nytt samarbete med JW Anderson

Höstkollektionen Uniqlo U släpps i Sverige