Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Uniqlos släpper kollektion med Ines de la Fressange

10 sep, 2018 
AvJenny Fredriksson
Ines de la Fressange är en legendarisk fransk stilikon och den före detta fotomodellen och numera modedesignern har länge samarbetat med den japanska kedjan Uniqlo. Nu i dagarna har precis den senaste kollektion landat i Uniqlos butik på Norrmalmstorg (och på webben såklart)! En nyhet den här säsongen är att man har adderat en bedårande barnkollektion. Perfekt för mini-me dressing!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Ines de la Fressange och Uniqlos samarbete är nu inne på sin tionde säsong (!) – att säga att det är ett framgångssaga är minst sagt en underdrift.

Ines var en av 1980-talets stora toppmodeller och hon var en Karl Lagerfelds musor och inspiratörer för Chanel. Efter sin modellkarriär började hon arbeta som journalist, entreprenör och designer. Hon har även ett eget varumärke som personifierar den oförklarligt chica, franska stilen. Kika in här för att få en dos fransk flärd och inspiration.

Det här är Ines de la Fressange x Uniqlo

Ifall du vill få fransk look till en mindre kostnad är Ines de la Fressange x Uniqlo-kollektionen ett perfekt alternativ! Höstens kollektionen  är inspirerad av Paris och mer specifikt av 1920-talets Montmartre. Det är mycket sköna, höstiga material som manchester, kashmir och filt och färgskalan består av mjuka beige och bruna toner. Plagg som sticker ut är alla snygga kostymer och ytterplagg.

Annons

Barnkollektion i dressad stil

En nyhet för den här säsongen är den sprillans nya barnkollektionen som är ett underbart alternativ till föräldrar som diggar vuxenkläder i miniformat! Det är inget barnsligt rosa eller skrikiga tryck så långt ögat kan nå – utan mer dressade plagg som små kavajer, jackor och söta skjortklänningar.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Här visar vi våra favoriter från kollektionen och om du hittar något du gillar finns till försäljning nu på butiken i Stockholm och på Uniqlos hemsida.

Ines de la Fressange x Uniqlo
En perfekt höstkappa från Ines de la Fressange x Uniqlo.
Klassiska franska barnkläder från Ines de la Fressange x Uniqlo
Kalaskläder i höst – hur söta är inte dem? Ines de la Fressange x Uniqlo.
Jordnära ytterkläder från Ines de la Fressange x Uniqlo
Höstlooken i ett nötskal. Ines de la Fressange x Uniqlo.
Annons
Rödprickig klänning och kavaj från Ines de la Fressange x Uniqlo
Plagg för vardag och fest. Ines de la Fressange x Uniqlo.
Mörkblå kappa och byxor från Ines de la Fressange x Uniqlo
Skräddad vardagselegans. Ines de la Fressange x Uniqlo.

Läs mer:

Nu öppnar Uniqlo i Sverige – kolla in ELLEs favoriter från höstkollektionen

Så ser Alexander Wangs kollektion med Uniqlo ut – och då släpps den

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons