Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Uniqlo öppnar sin andra butik i Stockholm

29 apr, 2020 
Uniqlo öppnar ny butik i Stockholm hösten 2020.
Uniqlo expanderar. Hösten 2020 öppnar det japanska klädmärket upp dörrarna till deras andra butik i Sverige.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Mode möter funktion – inspireras av athleisureBrand logo
Mode möter funktion – inspireras av athleisure

 

Det var i augusti 2018 som Uniqlo öppnade sin första svenska butik intill Kungsträdgården i Stockholm. Nu meddelar den japanska klädjätten att de expanderar. Under hösten 2020, alltså två år efter lanseringen i landet, slår de upp portarna till en andra butik i Sverige.

Även den nya butiken ska ligga i Stockholm och platsen är Westfield Mall of Scandinavia. Butiken kommer att erbjuda företagets lifewear-avdelningar för kvinnor, män, barn och nyfödda.

Uniqlo öppnar ny butik i Stockholm
Ungefär två år efter att Uniqlos första svenska butik öppnade slår de nu upp portarna till en andra butik i Sverige.

– Sverige är ett inspirerande land som ligger i framkant gällande innovation, hållbarhet och design, vilka är områden som går i linje med vår filosofi på Uniqlo. Vi är glada att kunna öppna en ny butik i Westfield Mall of Scandinavia två år efter vår lyckade etablering på den svenska marknaden. Vi ser fram emot att erbjuda vårt unika LifeWear-koncept på en sådan spännande och samtida lifestyle destination, säger Mikiya Kurosu, COO på Uniqlo i Sverige och Danmark.

Annons

Fokus på vardagsplagg

Uniqlos vision har sedan de öppnade sin första butik i Japan 1984 varit att erbjuda kläder som är skapade för att göra vardagen bättre. Med konceptet lifewear vill de erbjuda innovativa plagg av hög kvalitet som är universella i sin design och komfort samt skapade för alla. Ett koncept som kommit att bli uppskattat bland svenska konsumenter. Idag har de 2 200 butiker fördelade på 25 globala marknader och nya butiken i Sverige blir en del av företagets planderade expansion i Europa.

Den nya butiken öppnar fredagen den 28 augusti 2020.

Foto: Uniqlo

LÄS MER:

Nu släpps Uniqlos nya kollektion med JW Anderson

Uniqlo öppnar uteservering lagom till sommaren

H&M har släppt sommarkollektion med lyxigt pyjamasmärke

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons