Artikeln innehåller reklamlänkar

Uniqlo i nytt samarbete med JW Anderson – se alla plagg

Uniqlo samarbetar med JW Anderson, se alla plagg här

Japanska klädmärket Uniqlo samarbetar med brittiska JW Anderson. Här är alla plagg ur FW19-kollektionen, som släpps online och i utvalda butiker 17 oktober 2019.
07 oktober, 2019

Tidigare i sommar kunde vi bekräfta att Uniqlo gör ett nytt samarbete med JW Anderson. Efter en hyllad SS19-kollektion valde det japanska varumärket att även satsa på en FW19-kollektion, där vi får se en klassisk, brittisk prägel på typiska Uniqlo-plagg.

Allt om Uniqlo x JW Anderson FW19

Temat bakom Uniqlo x JW Andersons FW19-kollektion är Great British Outdoors, en kompromiss mellan det typiska brittiska modet och modern funktionalitet – ”brittiska klassiker, skapade för det moderna livet”.

Kollektionen är väldigt mönstertung och JW Anderson vänder sig till sitt ursprung för att förvalta känslan av typiskt brittiskt. Vi får se mycket skotskrutigt, både i ytterplagg, vanliga basplagg och accessoarer. På detaljnivå får vi se mycket kantlinjer och fransar, något som speglar den lekfullhet som JW Anderson är känd för.

– Jag gillade idén med livliga färger för att göra de traditionsenliga brittiska mönstren och färgerna lite mer moderna. Kontrasterande färger och tartanmönster är väldigt närvarande i kollektionensäger Jonathan Anderson i samband med lanseringen.

Uniqlo x JW Anderson FW19-kollektion

Kampanjbild från Uniqlo x JW Andersons FW19-kollektion som släpps 17 oktober 2019.

Vändbar design och värmande heathtech

Goda nyheter för alla Uniqlo x JW Anderson-entusiaster där ute – de vändbara plaggen dyker upp även denna säsong. Plaggen, som har kommit att bli ett riktigt kännetecken för samarbetena, kommer nu i form av dunjackor och rockar. På utsidan ser vi en mer klassisk, neutral ton medan insidan går i ett färgstarkt utförande. Det perfekta sättet att lyfta din höstoutfit – men samtidigt hålla hög stilgrad.

Utöver vändbar design finns det även funktionella byxor i heattech-fleece, ett utmärkt plagg för dig som vill vara varm och höstredo, men samtidigt stilren.

Se alla bilder från Uniqlo x JW Anderson FW19:

Uniqlo x JW Anderson släpps online på uniqlo.com (länk till Uniqlo) och i utvalda butiker 17 oktober 2019.

LÄS MER:

Uniqlo U släpper ny höstkollektion – se den här!

Uniqlo släpper nytt samarbete med JW Anderson