Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Tropisk feber – årets hetaste sommartrend

01 jun, 2015 
AvJenny Fredriksson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Låt inte vädret diktera din sommarform – hitta den rätta känslan under sommaren med härligt prunkande mönster. Många modehus och kedjor låter sig inspireras av tropikernas färgstarka växtlighet. Den brittiska designern Matthew Williamson, boho-kung och jetsetdarling, levererar härligt fladdriga maxiklänningar med ljuvliga mönster i sin sommarkollektion.

Även kedjorna, till exempel Åhléns och Lindex inspireras av ekvatorns prunkande växtvärld. Åhléns gör ett riktigt fint tropiktyg ifall du vill ta in växtvärlden i i hemmet eller sy dina egna kreationer.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Det danska varumärket Gannis högsommarkollektion har också ett riktigt fint mönsterprogram, de starka färgerna med den svarta botten gör att det blir väldigt lättstylat och funkar både stan och på stranden. Om du vill fortsätta använda de tropiskt mönstrade plaggen after beach så är vårt tips att både jeans och läder är enkla och snygga matchningskamrater ifall du vill urbanisera din tropico pop look.

Annons
antik-batik

 Antik Batiks tropiska strandset.

åhlens-ganni

 Åhléns tropiska tyg 179 kr/m och Gannis prunkande kimonoklänning – pure summer love.

Annons
matthew-wiliamson-izabel-goulart

 Matthew Williamson och den brasilanska supermodellen Izabel Goulart backstage.

williamson-lindex

Lindexs ljuvliga strandset och modellerna Manuela Frey och Irina Nikolaeva backstage på Matthew Williamson.

Annons