Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Trendiga sandaler i flip flop-modell 2020

Flip flop-sandaler 2020

Oavsett om du ska ut på stan eller till stranden är flipflop-sandalen med en modern twist din bästa vän. Och det bästa av allt? Den är perfekt att använda som innesko redan nu. Se alla våra favoriter 2020!
20 april, 2020

 

Flipflop-sandalen som blir en favorit i sommargarderoben 2020 är svart, stilsäker och ett klassiskt tillskott som vi längtat efter hela året. Den stilrena sandalen med exklusiva drag har varit på agendan ett bra tag, men i år boomar den och blir en snygg detalj att spetsa dina outfits med.

svarta flip-flop sandaler streetstyleinspiration.
Streetstyle: Flip-flop sandaler.

Glöm den traditionella gummivarianten och greppa istället tag i moderna modeller som passar lika bra på stranden som en dag på stan. Vi ser varianter med grövre remmar och hög platå i butik just nu, men även minimalistiska alternativ som passar till allt och lite till.

11 svarta flipflop-sandaler 2020:

flip flop sandal från flattered

Stilren, klassisk och bekväm. Hos Flattered hittar du handgjorda flipflop-sandaler i klassisk modell med bekväm komfort. Sandalerna finns att klicka hem här. (reklamlänk från Apprl)

flip flop monki

Monki levererar ett budgetkap med dessa flipflop-sandaler med en liten upphöjd klack. Är du sugen? Sandalerna finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

flip flop nakd

Ett tips för snygga och prisvärda sandaler i flipflop-modell med krokodilinspirerat mönster. Sandalerna finns att klicka hem här. (reklamlänk från Tradedoubler.com)

flip flop atp atelier x browns fashion.

Atp atelier har tillsammans med Brown’s fashion tagit fram dessa wow-sandaler med hög platå i flipflop-modell, i limiterad upplaga. Sandalerna finns att klicka hem exklusivt här (reklamlänk från Apprl) och här.

flip flop & other stories.

& Other stories har dessa snygga sandaler i sortimentet just nu. Sandalerna finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

flip flop arket

Flipflop-sandaler med hög platå och mjuka drag från Arket. Sandalerna finns att klicka hem här.  (reklamlänk från Adtraction)

flip flop hm

Stilrena sandaler i flipflop-modell från H&M. Sandalerna finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

flip flop mango

Sugen på klack? Spana in dessa sandaler i flipflop-modell från Mango. Sandalerna finns att klicka hem här. (reklamlänk från Tradedoubler.com)

flip flop hm

Låga flipflop-sandaler från H&M. Sandalerna finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

flip flop havaianas.

Havaianas är ett måste när det gäller flipflop-skor och dessa med en något högre platå känns helrätta i år. Sandalerna finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

flip flop atp atelier x browns fashion.

Ännu ett par snygga sandaler i flipflop-modell från Atp atelier x Brown’s fashion. Unikt för dessa limiterade sandaler är den trendigt fyrkantiga tån. Sandalerna finns att klicka hem exklusivt här (reklamlänk från Apprl) och här.

Foto: Imaxtree

LÄS MER:

Snygga och trendiga sneakers att bära våren 2020

Bär vårens finaste jeans – ELLE listar bästa köpen

Slipklänningen med smala band är överallt – här är köpen vi älskar