Artikeln innehåller reklamlänkar

Trendiga sandaler i flip flop-modell 2020

Flip flop-sandaler 2020

Oavsett om du ska ut på stan eller till stranden är flipflop-sandalen med en modern twist din bästa vän. Och det bästa av allt? Den är perfekt att använda som innesko redan nu. Se alla våra favoriter 2020!
20 april, 2020

Så stylar du säsongens välklädda 70-talstrend
Slå på ljud

 

Flipflop-sandalen som blir en favorit i sommargarderoben 2020 är svart, stilsäker och ett klassiskt tillskott som vi längtat efter hela året. Den stilrena sandalen med exklusiva drag har varit på agendan ett bra tag, men i år boomar den och blir en snygg detalj att spetsa dina outfits med.

Glöm den traditionella gummivarianten och greppa istället tag i moderna modeller som passar lika bra på stranden som en dag på stan. Vi ser varianter med grövre remmar och hög platå i butik just nu, men även minimalistiska alternativ som passar till allt och lite till.

11 svarta flipflop-sandaler 2020:

Stilren, klassisk och bekväm. Hos Flattered hittar du handgjorda flipflop-sandaler i klassisk modell med bekväm komfort. Sandalerna finns att klicka hem här. (länk till butik)

Monki levererar ett budgetkap med dessa flipflop-sandaler med en liten upphöjd klack. Är du sugen? Sandalerna finns att klicka hem här. (länk till butik)

Ett tips för snygga och prisvärda sandaler i flipflop-modell med krokodilinspirerat mönster. Sandalerna finns att klicka hem här. (länk till Na-kd)

Atp atelier har tillsammans med Brown’s fashion tagit fram dessa wow-sandaler med hög platå i flipflop-modell, i limiterad upplaga. Sandalerna finns att klicka hem exklusivt här (länk till butik) och här.

& Other stories har dessa snygga sandaler i sortimentet just nu. Sandalerna finns att klicka hem här. (länk till & Other Stories)

Flipflop-sandaler med hög platå och mjuka drag från Arket. Sandalerna finns att klicka hem här.  (länk till Arket)

Stilrena sandaler i flipflop-modell från H&M. Sandalerna finns att klicka hem här. (länk till butik)

Sugen på klack? Spana in dessa sandaler i flipflop-modell från Mango. Sandalerna finns att klicka hem här. (länk till Na-kd)

Låga flipflop-sandaler från H&M. Sandalerna finns att klicka hem här. (länk till butik)

Havaianas är ett måste när det gäller flipflop-skor och dessa med en något högre platå känns helrätta i år. Sandalerna finns att klicka hem här. (länk till butik)

Ännu ett par snygga sandaler i flipflop-modell från Atp atelier x Brown’s fashion. Unikt för dessa limiterade sandaler är den trendigt fyrkantiga tån. Sandalerna finns att klicka hem exklusivt här (länk till butik) och här.

Foto: Imaxtree

LÄS MER:

Snygga och trendiga sneakers att bära våren 2020

Bär vårens finaste jeans – ELLE listar bästa köpen

Slipklänningen med smala band är överallt – här är köpen vi älskar