Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Trendiga remsandaler sommaren 2020

Trendiga sandaler 2020

Vi ser fram emot en sommar i sandaler och det får gärna vara ett par trendiga remsandaler med nätta och korsade band. Här är 14 shoppingtips på de snyggaste remsandalerna sommaren 2020!
14 april, 2020

 

Säsongens finaste sandal stavas remsandalen! Om vi älskar den? Svaret är ja och självklart har vi valt ut 14 snygga shoppingtips som stärker det. Den nätta remsandalen är nämligen den perfekta skon för dig som söker en allt i allo-sko då den är lika passande för vardag som till fest. Hurra!

Remsandalen 2.0

Den här säsongen uppdateras sandalen med ett gäng tunna remmar som gärna får korsas kring foten – och tån! När det kommer till styling är det fritt fram att välja fritt, men extra fin är remsandalerna till den voluminösa sommarklänningen, vita jeans och klassiska jeans i rak modell. 

Streetstyleinspiration! Bär remsandalerna med en romantisk sommarklänning.

Streetstyleinspiration! Bär remsandalerna med en romantisk sommarklänning.

Här är 14 prisvärda tips på sommarens snyggaste remsandaler:

Ultratunna band och klassiskt svart! Dessa platta sandaler i svart har tunna remmar och justerbart spänne finns att klicka hem här (reklamlänk från Adtraction).

Remsandaler i brun/beige är också en klockren satsning. Vi älskar dessa från Atp Atelier med tunna läderremmar som finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

Budgetkap! Dessa svarta sandaler har smala remmar i läderimitation som går runt foten. Spana in dem här. (reklamlänk från Adtraction)

En nyans att satsa på när det gäller skor till sommaren är brända nyanser av beige och brunt. Som dessa remsandaler som finns här. (reklamlänk från Adtraction)

Du kan också välja att investera i ett par detaljerade sandaler med nitar eller liknande. Dessa exklusiva remsandaler med platta nitar finns här. (reklamlänk från Apprl)

 

Även vitt vinner våra röster! Missa inte att spana in dessa prisvärda sandaler med platta remmar i vitt runt fot och tå. Finns att klicka hem här. (reklamlänk från Awin.com)

Snyggt alternativ från Vagabond med breda läderremmar. Finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

Rea-kap! De här sandalerna finns att fynda till rabatterat pris och remmarna viras kring ankeln. En chic och elegant sko som passar vardag som fest. Spana in skorna här. (reklamlänk från Adtraction)

Ännu ett snyggt budgetkap att kika in. Dessa enkla och eleganta remsandaler har svarta breda remmar finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

Michael Michael Kors erbjuder dessa snygga remsandaler i svart. Spana in dem här (reklamlänk från Awin.com) och fler på Michael Kors hemsida här.

Trendiga remsandaler med dekorativa knutar! Spana in sandalerna här. (reklamlänk från Adtraction)

Monki har ett gäng fina sandaler, bland annat dessa med tunna remmar. Dessa finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

Sugen på färg? Välj ett par remsandaler i rött! Det är både klassiskt och stilrent, men adderar en liten färgklick till din look. Vi gillar detta budgetpar som finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

Spana även in detta lyxiga alternativ, som finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

Foto: Imaxtree

LÄS MER:

Snygga och trendiga sneakers att bära våren 2020

17 snygga och bekväma tofflor att bära hemma

Midiklänningar med smala band att bära 2020