Artikeln innehåller reklamlänkar

 

I denna oroliga tid är det många av oss som har förmånen att kunna stanna inne och jobba hemifrå och i takt med att det har gått ett par veckor börjar nya rutiner att sätta sig.

Medan vissa använder tiden hemma till en att strunta fullständigt i allt som har med stil och klädkoder att göra saknar andra den stilsäkra arbetsstilen och passar därför på att leka med plagg och kombinationer som nailar snygga looks även i hemmakontoret. Oavsett vilket team du tillhör så är den stilsäkra pyjamasen ett säkert kort!

Psst! Vill du hellre satsa på mer uppklädda looks som samtidigt är bekväma? Spana in 30 plagg som hjälper dig hålla hemmastilen här!

Du kanske redan har tröttnat på att bära sovkläder 24/7 men låt oss då pigga upp dig med tanken att det finns en hel del fina pyjamasset som både håller dig snygg och stilsäker. Faktum är att de flesta av ELLEs 12 favoriter faktiskt är mer än ok att bära även på viktiga videomöten!

12 snygga pyjamasar du vill bära hemma 2020

1. Mönstrat pyjamasset

Stilfullt pyjamasset med blommigt mönster i svart. Tips! Släng över en oversized kavaj om du vill känna dig mer dressad. Skjortan finns att klicka hem här (länk till Arket) och byxorna här. (länk till Arket)

2. Sidenset

Detta lyxiga set i siden skojar man inte bort! Välj att bära hela setet tillsammans eller matcha skjortan med jeans och de vida byxorna med en klassisk vit t-shirt. Köp skjortan här (länk till butik) och byxorna här. (länk till butik)

3. Mintgrönt pyjamasset

Pastellfärger får vårkänslorna att sprudla, bär ett vackert pyjamasset i en trevlig pastellnyans. Detta lyxiga set finns att klicka hem här (länk till butik) och här (länk till butik).

4. Silkespyjamas

För dig som älskar allt som har med beigea och brunbrända toner att göra bör spana in detta pyjamasset i 100% silke innan det säljer slut. Finns att klicka hem här. (länk till Arket)

5. Pyjamasset i härliga färger

Pigga upp hemmalivet med ett färgsprakande mönsterset! Vi älskar detta alternativ som skiftar i nyanser av rosa, lila och orange. Skjortan finns här (länk till & Other Stories) och shortsen finns här. (länk till & Other Stories)

6. Beige pyjamas

En till fin variant i årets trendfärg beige och svarta rem-detaljer i kanterna. Du hittar detta fina pyjamasset här. (länk till butik)

7. Mönstrat pyjamasset

Mer mönster på detta pyjamasset med aprikost snäckmönster från Lulu`s Drawer. Skjortan finns att klicka hem här (länk till butik) och shortsen finns här. (länk till butik)

8. Pyjamasset med fjädrar

Det ultimata setet för att bära både hemma och på fest! The Sleeper gör smickrande pyjamasset och klänningar med en twist som du aldrig kommer vilja ta av dig. Detta set finns att klicka hem här.

9. Svart pyjamasset

Välj att vara chic i hemmakontoret med en klassisk och stilren pyjamas i svart silke. Finns att klicka hem här. (länk till Arket)

10. Prickigt pyjamasset

På tal om chic! Om du föredrar nyanser av vitt eller beige är ett ljust pyjamasset med svarta prickar helt rätt bana att köra på för en stilsäker hemmalook. Detta lyxiga set finns att klicka hem här. (länk till butik)

11. Pyjamasset

Diskreta detaljer gör allt snäppet härligare och när det gäller pyjamasset så bär vi gärna detta nummer från Anine Bing både innanför och utanför huset. Finns att klicka hem här. (länk till butik)

12. Pyjamasset i skimrande beige

Sist men inte minst ett skimrande set i champange-beige från Anyhere. Vi älskar! Detta set finns att klicka hem här. (länk till butik)

LÄS MER:

Stilsäkra looks du vill leva i under tiden i hemmakontoret

10 klassiska och lyxiga doftljus du aldrig tröttnar på

Så håller du stilen hemma – Emilia de Poret bästa tips