Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Trendiga och prisvärda sandaletter i sommarens färger

röda remsandaletter från modeveckans streetstyle.

Sommarens snyggaste sandalett 2020 är remsandaletten i en härlig färg. Haffa ett prisvärt par redan nu, vi på ELLE ger dig de trendigaste! shoppingtipsen!
24 april, 2020

 

Inget skriker sommar mer än ett par färgglada remsandaletter. Denna säsong är det medelhöga klackskor med smala remmar och trendiga nyanser som sticker ut i butikerna. Med detaljer som lång snörning och spetsig eller rak tåspets. Och vi har glada nyheter!

Dessa it-skor behöver inte kosta skjortan, prisvärda varianter i regnbågens alla färger har nämligen landat i butikerna. Vi på ELLE listar tio sandaletter i säsongens trendiga färgpalett. Hugg dina favoriter och låt fötterna skina i sommar!

Röda remsandaletter är en klassisk variant att satsa på, den håller sig aktuell trots säsongens trender.

Röda remsandaletter är en klassisk variant att satsa på, de håller sig aktuella trots säsongens trender.

10 sandaletter under 1000 kronor för sommarens alla fester:

1. Ljusgröna sandaletter med blockklack

Grona sandaletter med blockklack från nakd

Dessa remsandaletter med blockklack har smala remmar i en fin ljusgrön nyans. Skorna finns att klicka hem här. (reklamlänk från Tradedoubler.com)

2. Rosa sandaletter med långa smala remmar

rosa sandalett med långa smala band från nakd

Rosa sandaletter med hög klack, smala remmar och långa band. Skorna finns att klicka hem här.  (reklamlänk från Tradedoubler.com)

3. Lavendellila sandaletter med smala band

lavendellila sandaletter från & other stories.

Lavendellila är en av säsongens trendigaste färger, mer om det här! Dessa sandaletter med blockklack är perfekta om man vill prova på färgen. Skorna finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

4. Gula sandaletter med smala remmar

gula sandaletter från raif

Solgult är också en het trendfärg sommaren 2020, allt om det här! Skorna finns att klicka hem här.  (reklamlänk från Tradedoubler.com)

5. Ljusblå sandaletter med fyrkantig tå

ljusblå sandaletter från nakd.

Även ljusblått är en av säsongens färger och dessa med fyrkantig tå är ett prisvärt alternativ. Skorna finns att klicka hem här.  (reklamlänk från Tradedoubler.com)

6. Rosa sandaletter med fyrkantig klack och längre band

rosa sandaletter från hm

Hur fint med rosa remsandaletter till en voluminös sommarklänning i vitt? Dessa från H&M finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

7. Gröna slipin-sandaletter med smala remmar

gröna sandaletter med spetsig tå från nakd

Smala remmar och en spetsig tå gör dessa sandaletter i grönt extra snygga. Skorna finns att klicka hem här. (reklamlänk från Tradedoubler.com)

8. Röda remsandaletter

röda sandaletter från nakd med smala band

Rött är en klassisk färg som alltid håller sig aktuell! Dessa sandaletter har fyrkantig tå, en medelhög klack och smala remmar. Skorna finns att klicka hem här (reklamlänk från Tradedoubler.com)

9. Rosa sandaletter med blockklack

rosa sandaletter från Steve Madden.

För dig som vill åt sandaletter i en pigg, somrig nyans av rosa är dessa skorna för dig. Spana in dem här. (reklamlänk från Adtraction)

10. Remsandaletter i orange

sandaletter i orange från arket

Tropisk orange är inte alls dumt sommarsäsongen till ära. Spana in dessa med dekorativa remmar och en stabil blockklack. Skorna finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

Foto: Imaxtree

LÄS MER:

Trendiga sandaler i flip flop-modell

Säsongens midikjolar har landat i butik – här är ELLEs favoriter

ELLEs beautyredaktör: 10 bästa solskydden för ansikte och kropp