De trendigaste detaljerna att satsa på 2020

Trendiga detaljer att satsa på våren 2020

Det är dags för sista destinationen för Fashion month men låt oss bjuda på de allra starkaste streetstyle-trenderna från Milano Fashion Week AW20 innan vi tar oss vidare.
25 februari, 2020

VIDEO: INSPIRERAS AV MILANOS BÄSTA STREETSTYLE

Milanos bästa streetstyle under modeveckan
Slå på ljud

 

Milano Fashion Week har sagt sitt och även så var det gäller streetstyle. Likt de tidigare städerna har vi sett att beige är överlägset den starkaste trendfärgen i modebilden just nu men varje stad bjuder också på nya härliga kulörer. Milanos streetstyle bjöd på både fartfylld färg och nedtonade neutraler.

Orange is the new black

Orange osar på streetstyle-bilderna och helst i kombination av andra starka kulörer som lavendellila, olivgrön eller neutral grå. Hemligheten är att inte vara rädd för att mixa blockfärger med varandra, våga sticka ut säger de italienska gatorna!

Baby baby blue

Mm, det är inte bara på catwalken som babyblått har slagit rot. Vi ser den ljusa nyansen av blått dyka upp på allt från små accessoarer till den klassiska kostymen och skjortan.

Läder light

Helst i brunbrända, beige eller olivgröna toner! Den rådande lädertrenden i ljus variant är stark 2020 och det har vi ännu en gång fått bevisat tack vare Milano Fashion Week.

Denim days

Jeans jublade också på gatorna och vi tar med oss massor av inspiration till hur vi vill bära vårens trendigaste jeans. Med den långa läderkappan i färg, till den krispiga blå/vita skjortan och ihop med den skräddade vardagskavajen.

Shoppa ELLEs favoriter här – jeansjackor och raka jeans.

Mönstermix

Ett skepp kommer lastat med mönsterkombinationer du nu kommer att vilja testa. Allt vi kan säga är – mer mönster i en magisk mix tack!

Vackert vitt

Monokroma looks och ljusa nyanser tycks vara den röda tråden i modebilden 2020 som sticker ut allra starkast. I Milano var det vackra vita toner som bars från topp till tå. Fantastiskt fint tycker vi!

I sommar är det dessutom den vita sommarklänningen som är extra trendig, upptäck butikernas finaste köp här.

Foto: Imaxtree

LÄS MER:

Färgen beige dominerade under modeveckan i Köpenhamn

Milano Fashion Week AW20: Visningarna du vill spana in

Bottega Veneta AW20 – se hela kollektionen här!