Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Grönt är detaljen som sticker ut på modeveckornas streetstyle

29 sep, 2021 
grön streetstyle – så stylar du den enligt stilsäkra Fashion Week besökare.
Fashion month pågår för fullt och bjuder på stilinspiration vi längtat efter att se. Hetaste trendfärgen just nu? Den hittar vi bland all den stilsäkra streetstyle-inspirationen som fångats i både Milano och Paris.
Annons
ELLE modeplåtning BackstageBrand logo
ELLE modeplåtning Backstage

Vi kan lita på modeveckornas streetstyle när det kommer till inspirerande styling-kombinationer och detaljer som sticker ut, för det är ju inte bara på catwalken som inspirationen flödar. Blickar vi till både Paris och Milano står det klart att det är en specifik färg som står i fokus denna säsong och det är garanterat alla skalor av grönt! Med allt från detaljer i neon till mer neutrala toner som army och mossgrönt kan vi se en våg av inspirerande sätt att bära den heta kulören. Sugen på inspiration? Skrolla ner för modeveckornas mest inspirerande streetstyle och handplockade shoppingtips som går i den gröna tonen.

Annons

Så bär vi grönt i höst – streetstyle från Milano och Paris Fashion Week

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Foto: Imaxtree

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons