Totême öppnar butik i Stockholm

07 mar, 2019 
Totême öppnar butik i Stockholm
Det svenska märket Totême slår nu upp portarna till sin nya butik på Biblioteksgatan i Stockholm. "När Totême nu tar steget in i fysisk retail så har vi höga ambitioner", säger Elin Kling.
Annons

Elin Kling och Karl Lindemans estetiska klädlinje Totême får nu sin första flaggskepsbutik. Den 8 mars på Biblioteksgatan 5 i Stockholm öppnar den cirka 200 kvadratmeter stora butiken där modet är fördelat på två våningar. Butiken är designad av den uppmärksammade inredningsarkitekten Christian Halleröd som även designat butiker för både Acne Studios och Byredo.

Interiören ska reflektera varumärkets studio och design-DNA och är inspirerad från New York, samma stad som Totême grundades i 2014.

Lanserar medlemsklubb

Totêmes kollektioner innehåller allt från ready-to-wear till denim och accessoarer, allt designat för att passa den moderna kvinnans liv.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

”När Totême nu tar steget in i fysisk retail så har vi höga ambitioner. Vi har ägnat mycket tid åt att analysera och definiera vad som skapar en modern och inspirerande upplevelse idag. Biblioteksgatan 5 är resultatet”, säger Elin Kling, Creative Director, i ett pressmeddelande.

Annons

I butiken kommer både kläder och ett utbud av utvalda smycken och konstböcker finnas till försäljning. Även tjänster som förhandsbokade besök, så kallad ”Fast track”, express-hemleverans och en kommande medlemsklubb med träffar och event kommer att lanseras.

Lanserar läderskor

I samband med öppningen lanseras också varumärkets första läderskor, inspirerade av klassiska modeller men med Totêmes silhuetter och styling. En modell släpps i taget och kommer säljas exklusivt i egna kanaler.

Tidigare har Elin Kling sagt att hon ser fram emot att förstärka bilden av Stockholm som en ledande mode- och shoppingdestination, i samband med att nyheten om att butiken planerades på Biblioteksgatan släpptes.

Ta en titt på den nya butiken här:

Butiken är designad av Christian Halleröd som även designat butiker för Acne Studios och Byredo. Foto: Totême
Totême öppnar butik i Stockholm
Förutom mode kommer butiken även sälja utvalda smycken och konstböcker. Även en medlemsklubb med träffar och event kommer att lanseras. Foto: Totême

Läs också:

Annons
Innehåller annonslänkar