Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Toteme utökar sitt sortiment – lanserar smycken

14 nov, 2023 
Toteme lanserar smycken.
Toteme breddar sitt minimalistiska universum och välkomnar smycken till sitt sortiment. Detta kan du vänta dig!
Annons

Det svenska märket Toteme går ingen obemärkt förbi. På bara några år har varumärket känt för sin minimalistiska estetik växt och blivit en favorit världen över. Och nu tar de ännu ett steg och välkomnar en helt ny produktkategori till sitt sortiment – smycken!

Toteme introducerar smycken

– Smycken har alltid haft en emotionell resonans för mig, några av mina käraste ägodelar är diskreta vintagesmycken som jag bär varje dag. Inspirationen till den helt nya kategorin med smycken grundar sig i mitt ständiga önskemål om vardaglig elegans, med funktionella men förfinade detaljer. Att kunna översätta den kraftfulla enkelheten i vår ready-to-wear-kollektion till smycken är en stolt stund för Toteme, och vi är så glada att äntligen få dela dessa designs med världen, säger grundaren och kreativa chefen Elin Kling i ett pressmeddelande om nya lanseringen.

Toteme lanserar smycken.
Modellen Vivienne Rohner med smycken från kollektionen fotad av Steven Meisel.Toteme/Steven Meisel

Vad kan vi vänta oss för smycken?

Likt det svenska modehusets minimalistiska estetik som visas i ready-to-wear-kollektionerna genomsyras även den nya smyckeskollektionen med en genomtänkt känsla och elegant hantverk. Debutkollektionen består av handgjorda smycken skapade i den italienska regionen Arezzo som är känd för sin guldsmides tradition. Med två olika fokusområden introduceras både Toteme fine jewelry i 18 karats certifierat och återvunnet guld där flera smycken är infattade med briljantslipade diamanter och Toteme signature jewelry i 18 karats guldplätering. Föreställ dig allt från set med diamantringar i 18 karats återvunnet guld designade för att bäras bekvämt (och modernt) precis över knogarna till statementsmycken som formstarka armband, örhängen och halsband.

Annons
Guldarmband från Toteme.
Klicka på bilden för att se mer!Toteme

Den nya smyckeskollektionen landar i butik den 18 november och kommer att finnas tillgängligt online och flaggskeppsbutiker. Klicka här för att upptäcka mer!

Behind the scenes med Zećira MušovićBrand logo
Behind the scenes med Zećira Mušović
Annons