Artikeln innehåller reklamlänkar

Totême ger oss chicaste strandgarderoben i ny exklusiv kapselkollektion

Totêmes kapselkollektion för semester 2021.

Med allt från den ikoniska monogram-baddräkten till uppdaterade saronger och svala svepande strandplagg. Totême är här med en ny kapselkollektion och den är allt vi vill bära på semestern i sommar. Se plaggen och läs vart kollektionen finns att köpa exklusivt.
16 juni, 2021
Så varvar du ner inför semestern
1:26

Efter reklamen: Så varvar du ner inför semestern

(1:26)

Slå på ljud

En kurerad kapselkollektion bestående av 13 Totême-signerade semesterplagg blir idag tillgänglig i en exklusiv lansering tillsammans med onlinedestinationen Matchesfashion. I sann Totême-anda hittar du plagg alla centrade kring stranden och märkets vision av semester och strandliv.

Med allt från permanenta sommarklassiker (nu med uppdaterade uttryck) till helt nya stilsäkra inslag ser vi en samling perfekt för lata dagar på stranden. Föreställ dig stilsäkra strandhanddukar, sofistikerade sandaler, den perfekta strandklänningen och svala saronger så är du mitt i prick.

Drömmen om södra frankrike och chicaste strandplaggen

Även ett fång av magiska kampanjbilder presenteras i samband med lanseringen av den exklusiva kollektionen. Vi ser modellen Othilia Simon på en strand i södra Frankrike och drömmen om en solig strandsemester på annan ort blev helt plötsligt 10 gånger större än tidigare. Sugen på att drömma dig bort? Skrolla för att upptäcka mer!

ELLEs 6 favoritplagg från kollektionen

Den klassiska monogram-baddräkten visas denna säsong i en lätt färgpalett lik ljuvlig Limoncello. Se baddräkten som finns att köpa här (länk till butik).

baddrält med monogram i vitt och gult från toteme.

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Den perfekta strandklänningen med svepande fall och överdimensionerade ärmar vill vi bära dygnet runt. På stranden, i city och på resande fot. Det frotté-liknande materialet ger även en avslappnad sportig känsla. Se klänningen som finns i beige och svart här (länk till butik).

beige strandklänning i Frotté-liknande material från toteme.

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Sofistikerad, bekväm och sval med Totêmes nya tillskott på fötterna. Dessa nätta sandaler finns både i beige och svart här (länk till butik).

sandaletter i beige från toteme.

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Stilsäkraste strandhanduken av dem alla. Marinblå, sandfärgad eller rivig röd – valet är ditt! Alla handdukar finns att upptäcka här (länk till butik).

marinblå handduk med monogram från toteme.

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Chicaste solskyddet? Utan tvekan denna huvudbonad i vävd bast! Solhatten finns att spana in här.

svart solhatt från toteme i vävd bast.

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Sommarkoftan i bomullsblandad frotté som ger en stilsäker känsla utan krångel. Till leggings, sommarklänningen eller över baddräkten. Garanterat en bästa vän att räkna med! Se koftan som även finns i beige här (länk till butik).

svart kofta i bomullsblandad frottee från toteme.

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Kollektionen finns tillgänglig från och med idag 16 juni exklusivt hos Totême och Matchesfashion (länk till butik).

Foto: Totême