Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Totême ger oss chicaste strandgarderoben i ny exklusiv kapselkollektion

Totêmes kapselkollektion för semester 2021.

Med allt från den ikoniska monogram-baddräkten till uppdaterade saronger och svala svepande strandplagg. Totême är här med en ny kapselkollektion och den är allt vi vill bära på semestern i sommar. Se plaggen och läs vart kollektionen finns att köpa exklusivt.
16 juni, 2021
1:26

Efter reklamen: Så varvar du ner inför semestern

(1:26)

En kurerad kapselkollektion bestående av 13 Totême-signerade semesterplagg blir idag tillgänglig i en exklusiv lansering tillsammans med onlinedestinationen Matchesfashion. I sann Totême-anda hittar du plagg alla centrade kring stranden och märkets vision av semester och strandliv.

Med allt från permanenta sommarklassiker (nu med uppdaterade uttryck) till helt nya stilsäkra inslag ser vi en samling perfekt för lata dagar på stranden. Föreställ dig stilsäkra strandhanddukar, sofistikerade sandaler, den perfekta strandklänningen och svala saronger så är du mitt i prick.

Drömmen om södra frankrike och chicaste strandplaggen

Även ett fång av magiska kampanjbilder presenteras i samband med lanseringen av den exklusiva kollektionen. Vi ser modellen Othilia Simon på en strand i södra Frankrike och drömmen om en solig strandsemester på annan ort blev helt plötsligt 10 gånger större än tidigare. Sugen på att drömma dig bort? Skrolla för att upptäcka mer!

ELLEs 6 favoritplagg från kollektionen

Den klassiska monogram-baddräkten visas denna säsong i en lätt färgpalett lik ljuvlig Limoncello. Se baddräkten som finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

baddrält med monogram i vitt och gult från toteme.

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Den perfekta strandklänningen med svepande fall och överdimensionerade ärmar vill vi bära dygnet runt. På stranden, i city och på resande fot. Det frotté-liknande materialet ger även en avslappnad sportig känsla. Se klänningen som finns i beige och svart här (reklamlänk från Apprl).

beige strandklänning i Frotté-liknande material från toteme.

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Sofistikerad, bekväm och sval med Totêmes nya tillskott på fötterna. Dessa nätta sandaler finns både i beige och svart här (reklamlänk från Apprl).

sandaletter i beige från toteme.

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Stilsäkraste strandhanduken av dem alla. Marinblå, sandfärgad eller rivig röd – valet är ditt! Alla handdukar finns att upptäcka här (reklamlänk från Apprl).

marinblå handduk med monogram från toteme.

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Chicaste solskyddet? Utan tvekan denna huvudbonad i vävd bast! Solhatten finns att spana in här.

svart solhatt från toteme i vävd bast.

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Sommarkoftan i bomullsblandad frotté som ger en stilsäker känsla utan krångel. Till leggings, sommarklänningen eller över baddräkten. Garanterat en bästa vän att räkna med! Se koftan som även finns i beige här (reklamlänk från Apprl).

svart kofta i bomullsblandad frottee från toteme.

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Kollektionen finns tillgänglig från och med idag 16 juni exklusivt hos Totême och Matchesfashion (reklamlänk från Apprl).

Foto: Totême

Missa inte

Spana in vårskorna vi vill (och kommer) bära hela våren

16 favoriter du inte får missa!

Elin Kling och Karl Lindman i exklusiv intervju i ELLE

Möt grundarna av Tôteme.

ELLE STYLAR: minikjolen med användbara basplagg

I sommar är den hetare än hetast!