TOPSHOP återvänder till Nelly – med Karlie Kloss som frontperson

28 jan, 2016 
AvLisa Segerson
Den 8 februari återvänder TOPSHOP till Nelly.com. I höstas så lanserade Nelly deras första pop-up shop exklusivt för kedjan och nu expanderar det brittiska märket på den svenska marknaden.
Annons

TOPSHOPs vår- och sommarkollektion frontas av supermodellen och Karlie Kloss. Kollektionen har tydliga referenser till 90-talets streetstyle, romantik och modern konst, som har gjort avtryck på kläder, skor och accessoarer och inkluderar säsongens viktigaste plagg.

“Vår första digitala pop-up shop, exklusivt för TOPSHOP, var en stor succé. Vi är därför stolta och glada att ingå i ett långsiktigt samarbete med det brittiska varumärket, och ge våra kunder möjligheter att köpa deras senaste kollektioner hos Nelly.com”. Säger, Magnus Månsson, VD Nelly.com

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Kollektionen lanseras den 8 februari.

I bildspelet nedan hittar du en förhandsvisning av kollektionen:

Annons