Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Toppmodellen Emmy Rappe gestaltar Styleins vårkollektion 2021

25 aug, 2020 
Stylein SS21
Stylein presenterade under tisdags eftermiddagen sin kommande vår- och sommarkollektion för 2021 där svenska toppmodellen Emmy Rappe, fått helt fria händer att tolka kollektionen i ett unikt filmprojekt. Se den kommande kollektionen och bilderna av Emmy Rappe här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Spring/Summer 2021 är inspirerad av Styleins ständigt förvandlande musa. Varje säsong tar musan en ny form och identitet beroende på var i världen och i livet hon befinner sig. Den här gången återvänder hon till sitt svenska arv och är mer avskalad och minimalistisk än någonsin tidigare. För henne handlar allt om enkel elegans i kombination med sensualitet. Designern Elin Alemdar har med den här kollektionen känt en längtan av att stanna tiden och bevara det som är naturligt vackert. Musan vill investera i mode som lever över säsongstrender, designs som är omedelbara klassiker, men alltid i modern form.

Toppmodellen Emmy Rappe tolkar kollektionen

Kollektionen gestaltas av Emmy Rappe som har varit strandsatt i sitt familjehem i södra Sverige under pandemin. Emmy har på egen hand regisserat, stylat, filmat och fotograferat allt kampanjmaterial – samtidigt som hon har agerat modell framför kameran i vackra miljöer runt sitt familjehem. Emmy har med sin kreativitet skapat en unik och modern produktion genom att navigera en drönare för foto och film och samtidigt stått framför kameran. Se resultatet nedan!

Annons

Stylein vårkollektion 2021:

 

LÄS MER: 

Modeveckan är igång – se bilderna från öppningsminglet 

H.K.H. Kronprinsessan Victoria öppnar Stockholm Fashion Week

Stockholm Fashion Week: Följ den digitala modeveckan här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons