Tommy x indya – allt du vill veta om kapselkollektionen

Tommy x Indya lansering

Idag lanserar Tommy Hilfiger sin Summer Pre - fall 2021. Två ikoner, Tommy x Indya har slagit sig samman för en rykande kaspelkollektion. Upptäck kollektionen där vi möts av sexiga siluetter och trendande 90-tals plagg.
20 juli, 2021
1:44

Efter reklamen: Kändisarna i trendiga chunky highlights från 90-talet

(1:44)

Tommy x Indya, Tommy Hilfigers kapselkollektion för sin Summer Pre-fall 2021 lanserades idag online. Kollektionen har samdesignats med den icke-binära aktivisten och skådespelaren Indya Moore och definitivt tar den trendande bekvämligheten till en ny nivå.

Mode för alla

– En fantastisk stil känner inga gränser, och detta har alltid drivit min dröm att skapa mode for alla. Vårt People's Place Program är ett stort steg i den riktningen, eftersom vi fortsätter att arbeta hårt för att främja en representation och ytterligare inkludering inom alla modeområden, säger Tommy Hilfiger.

"Poängen är att inte dölja din kropp"

En ikonisk kollektion med mångfald och icke-könsbenämnda kreationer. 90-tals-inspirerade plagg möter Indyas personliga historia i Bronx där vi ser allt från boxershortsen till pinstripe-kavajen – snyggt! För att förklara kollektionen på bästa sätt – den ska få en att känna sig sexig, enligt Indya;

– Konsumenter iklädda denna kollektion ska känna sig sexiga. En könsneutral kollektion betyder inte automatiskt överdimensionerade och baggy. Poängen är inte att dölja din kropp - den är tänkt att vara ett firande av kroppen. Vi såg till att införliva figurkramande element, sexiga silhuetter och taktila tyger som satin.

Komfort står högt på listan denna säsong enligt Tommy Hilfiger. Kapselkollektionen har ett fokus på att alla konsumenter ska må bra under shoppingupplevelsen.

– Denna kollektion förkroppsligar allt vi står för. Från designprocessen hela vägen till kampanjen är hela Tommy X Indya-kapseln här för att få människor att känna sig sedda, accepterade och inkluderade. Det här budskapet betyder så mycket för alla på Tommy Hilfiger. Att arbeta med Indya för att dela sin historia har varit en unik och inspirerande upplevelse. Vi är så stolta över att dela det med världen.