Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Tom Ford visar SS16 i en video – med Lady Gaga

03 okt, 2015 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Tom Ford valde att lämna catwalken bakom sig inför den här säsongen och visade upp sin SS16-kollektion med en video – med Lady Gaga. 

Gaga spelar huvudrollen i en 3-minutersvideo som presenterar hela SS16-kollektionen och i en intervju till WWD.com säger Tom Ford att han ville testa något nytt.

– Istället för att ha en traditionell show den här säsongen, bestämde jag mig för att prova något nytt. Jag ville tänka på hur man presenterar en kollektion på ett filmiskt sätt, som är designad för det från början och som ska presenteras på nätet.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Tom Ford har (uppenbarligen!) genomgått en digitalförändring de senaste åren. Det här är alltså samma designer som för några år sen förbjöd telefoner och sociala medier på sina visningar. För en designer som vill lyckas idag känns ju det rätt främmande. Med filmen visar Tom Ford att han är redo för en karriär på de små skärmarna (med likesen och inköpen som följer på det).

 

Visningsfilmen är filmad av Nick Knight och du ser den här.

Annons