Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Tom Ford: "Alla män borde penetreras någon gång – det skulle få dem att förstå kvinnor."

17 dec, 2016 
AvJoel Linde
I en intervju i GQ pratar Tom Ford öppet om sex, och hans tankar och förståelsen för kvinnors sexuellaupplevelser.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Tom Ford gjorde sig ett namn som designer och creative director åt Gucci och Yves Saint Laurent, men skapade senare sitt eget, självbetitlade klädesmärke.

Han är även framgångsrik som filmskapare. År 2009 blev filmen A Single Man, som Ford regisserade, Oscarsnominerad, och i år hade hans redan prisbelönta film Nocturnal Animals premiär.

LÄS OCKSÅ: TOM FORD OM DIN DEBUTFILM

Med anledning av filmen lät han sig också intervjuas av magasinet GQ. När han vid ett tidigare tillfälle intervjuades av samma magasin sade han att han tyckte att alla män borde bli penetrerade av en annan man, och kom enligt utsago med en skämtsam invit till den manliga reportern som intervjuade honom. (Tom Ford har själv levt i äktenskap med sin man Richard Buckley i över 30 år).

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

I den senare intervjun blir han påmind om sitt uttalande, men säger att han fortfarande står för det han sa, även om själva inviten kanske var ett övertramp.

Annons

– Jag tror att det skulle hjälpa dem att förstå kvinnor. Det är en såpass sårbar position att vara i, och en så passiv position att vara i. Det är ett sådant intrång, på ett sätt, även om det sker med samtycke, det är helt enkelt väldigt personligt, säger han till GQ och fortsätter:

– Och jag tror att det får en att verkligen förstå vad kvinnor går igenom hela sina liv, för det är inte bara sexuellt, det är en komplett uppställning av hur världen fungerar, att ett av könen har förmågan – och vi vill också och förväntar oss att det är så – men det är också ett intrång. Och jag tror att det är något de flesta män inte alls förstår.

LÄS OCKSÅ: TOM FORD VISAR SS16 I EN VIDEO MED LADY GAGA

Annons